Wie wordt de nieuwe president van Amerika?

Hillary Clinton of Donald Trump?

Opgetekend: 07-11-2016

Eerder verschenen op VROUW.nl

Als tarotist-astroloog kon ik het natuurlijk niet laten een 'kaartje te leggen' voor de legendarische verkiezingen die momenteel gaande zijn in Amerika. Al meer dan een jaar houdt het de gemoederen bezig: Wie gaat het winnen? 
Op basis van hetgeen ik uit hun foto's kon opmaken (niet op basis van helderziendheid, maar gewoon door hun gelaatstrekken en lichaamstaal te bestuderen) in combinatie met de tarotkaarten die ik als 'creatief psychologisch hulpmiddel' voor beide kandidaten trok kwam ik tot de volgende conclusie:

Hillary

Hillary is moe. Ze lijkt het steeds minder goed te kunnen bolwerken allemaal en lijdt enorm onder de negativiteit die over haar wordt uitgestort. Waarschijnlijk volgt morgen de genadeklap, heeft Trump nog een troef achter de hand die Clinton flink van haar stuk zal brengen.

Desondanks verwacht ze op de valreep nog een goede ontwikkeling, een nieuwe kans waarmee ze na de email-affaire en alle speculaties omtrent haar vermeende drankprobleem, drugsgebruik en onoprechtheid het vertrouwen van een groot deel van de bevolking terug kan winnen.

Toch zal het niet genoeg zijn. Hillary kan zich steeds slechter staande houden en geheel onverwacht zal het haar toch allemaal teveel worden waardoor ze dreigt in te storten. Zelfs een gedwongen rustpauze of zelfs ziekenhuis opname is niet ondenkbaar. Een combinatie van haar eigen twijfels, stress en ziekte lijkt haar er langzaam maar zeker onder te krijgen en dit ook uit te stralen naar het volk waardoor de kiezers steeds minder vertrouwen in haar krijgen. Men wil een sterke leider.

Uiteindelijk zal blijken dat het presidentschap te hoog gegrepen is voor Hillary. Zelfs als zij als winnaar uit deze strijd zou komen, wat naar mijn idee niet gaat gebeuren, zal zij uiteindelijk eieren voor haar geld kiezen. Zuinig omspringen met haar tijd en energie zal er voor moeten zorgen dat ze er weer helemaal bovenop komt. Ze zal mettertijd een andere funktie gaan bekleden. Niet die van de eerste vrouwelijke Amerikaanse president.

Donald

Donald Trump lijkt zich op dit moment best nog wel zorgen te maken. Hoewel hij dit niet laat blijken vreet de onzekerheid aan hem. Het kan nog alle kanten op gaan en hier is hij zich ook terdege van bewust. Ook het feit dat hij bepaalde uitspraken heeft gedaan die hij niet kan nakomen houdt hem bezig. Sommige beloften die hij het volk heeft gedaan kan hij gewoonweg niet waarmaken en dit heeft hij al die tijd al geweten. Hij heeft dus al die tijd het volk min of meer misleid en hij bereid zich nu al voor hoe dit naar buiten te brengen mocht hij deze verkiezing daadwerkelijk winnen. En die kans is groot. Groter dan iedereen mogelijk denkt.

Toch zal er geheel onverwacht een gebeurtenis plaatsvinden waardoor Trump na alle zenuwslopende maanden het presidentschap als het ware zomaar in de schoot geworpen krijgt. 
De kans is groot dat dit te maken heeft met de gezondheid van Hillary Clinton die zich bepaalde beschuldigingen en verwijten veel meer aantrekt dan zij laat merken.

Het gevolg is wel dat hij meer aangepast gedrag zal moeten gaan vertonen, zijn houding zal moeten bijstellen en diverse uitspraken uit het verleden zal moeten verantwoorden om geloofwaardig te blijven. Toch zal dit hem verbazingwekkend goed afgaan. Wanneer Trump gekozen is, zal de wereld versteld staan. Trump zal omslaan als een blad aan een boom. Een heel ander persoon zal zichtbaar worden. Het arrogante masker gaat af. Hij zal een veel gematigder houding aannemen dan we van hem gewend zijn.

Ook zal hij zichzelf meer gaan terugtrekken voor zover mogelijk. Het zal me niet eens verbazen als hij na zijn triomf een ander naar voren schuift om in zijn plaats op te treden. Dat hij zijn eigen koers blijft voeren, leiding blijft geven, maar veel meer op de achtergrond. Want ondanks zijn grote mond bezit hij een enorme innerlijke wijsheid een een haast feilloze intuïtie, een ijzersterke combinatie. Daarbij heeft hij ook nog eens enorm veel plezier in zijn werk hetgeen hij zal uitstralen naar het volk.

Conclusie

Op basis van wat ik in hun foto's lees plus de afbeeldingen van de tarot die ik op beide kandidaten heb betrokken, voorspel ik dat Donald Trump gekozen zal worden als de nieuwe president van the United States.

...

Overwinningsspeech Trump