VOL Magazine

VOL Magazine is het antwoord op de vraag die half vrouwelijk Nederland zich al jaren stelt: ‘Waar blijft het magazine dat ons op het lijf is geschreven?’ Een goede vraag. Want het grootste deel van de vrouwen woont niet in maatje 36. Daarom is er nu VOL, een tweemaandelijks online magazine voor vrouwen met maat 42 of meer.

Voor vrouwen die graag op de hoogte zijn van de laatste mode en cosmetica, van lekker eten houden en graag lezen over allerlei onderwerpen die hen bezig houdt maar zich niet volledig herkennen in de bestaande tijdschriften. De toon daarin is weliswaar meestal open en onbevooroordeeld, maar het getoonde beeld van superslanke modellen is daarmee in strijd.
In VOL vindt zij alles wat zij zoekt: body positivity, het respect, de informatie en de juiste toon.

VOL is meer dan een online magazine met mateloos mooie mode voor de curvy vrouw. Het magazine zet haar lezeressen vol in de schijnwerpers. Op een realistische manier werpt VOL een niets verhullend licht op alles wat haar bezighoudt, of dat nu de problemen zijn die zij als curvy vrouw tegen het lijf loopt, of juist de fraaie kanten van haar omvang.

Zo brengt VOL diepgaande interviews en interessante artikelen over relaties, seks, liefde en vriendschappen die de ene keer een feest van herkenning zijn en dan weer vol nuttige informatieve wetenswaardigheden staan. Met humoristische en scherpe columns voor en door vrouwen, culinaire artikelen waar het niet over calorieën tellen gaat maar met het accent op lekker eten en daarnaast natuurlijk alles wat in een lifestyle magazine niet mag ontbreken: reizen, shopping, kunst & cultuur.

Kortom, VOL besteedt allereerst aandacht aan de onderlinge overeenkomst van haar lezeressen, maar is daarnaast even uniek en veelzijdig als zij. Tenslotte is de curvy vrouw in de eerste plaats vrouw.

Uitgever

VOL Magazine wordt uitgegeven door EGO’S MODELS Amsterdam, hét modellenbureau met professionele plus size modellen. 

EGO’S MODELS was partner in het tv-programma CURVY SUPER MODEL 2018 uitgezonden op RTL5

Voor VOL_Magazine verzorgt Nathalie Kriek voor de rubriek 'Mind VOL' de speciale curvy woman -jaarhoroscoop.