&C Fijne Foute Zomer 2017

Het augustusnummer van &C Magazine is een heerlijk zomers nummer met als thema Sproet. Chantal Janzen vertelt over een van haar grootste onzekerheden uit haar jeugd – haar sproeten.

Verder interviewt Chantal vreemde eend in de bijt Ella Bandita: ‘Ik snapte niet waarom mensen me raar vonden. Ik was toch lachen?’ Manuel Broekman trapt af in de nieuwe rubriek Monthly Meatball, waarin lekkere mannen openhartig zijn over hun seksleven. A-relaxed op vakantie met je koters; moeders herkennen het maar al te goed. Verder brengt &C dit zomernummer door met Pieter Derks, Alex Klaasen, Leonie ter Braak, Georgina Verbaan, Peter Pannekoek, Jan Jaap van der Wal, Paul de Leeuw en de rest van de &C-posse. En dan hangt er ook nog een ‘foute’ zomerbijlage aan. Kortom: een lekker vet zomernummer.

Bijlage: fijne, foute zomer
Het augustusnummer van &C Magazine komt met een extra leesbijlage met fijne, foute verhalen over zomerliefdes, over zon, zee en zaad aan de Costa niet zo Brava, een foute zomerhoroscoop, spelletjes en meer vermakelijks voor op het strand, aan het zwembad of op de camping. En fout nemen we bij &C natuurlijk met een korrel zout. 

TV programma Boulevard besteedt aandacht aan de &C zomer editie met als thema 'Fijne Foute Zomer'. Rick Brandsteder bezoekt Chantal backstage, waar zij hem zijn eigen &C horoscoop voorleest en hem vertelt wat hem staat te wachten in de liefde. 

De vrijgezelle Ram staat nog wat te wachten. Degene die jij wilt is nog niet toe aan een vaste relatie.

"Hè, wat een gezeik nou weer", aldus Chantal.

Voorbeeldpagina Fijne Foute Zomerhoroscoop