22. mrt, 2015

Deel 1: Pinokkio

De jonge, ietwat zweterige jongen trekt zijn afhangende spijkerbroek uit. Twee witte, maar woestbehaarde benen worden zichtbaar. Zijn zwarte schaamhaar woekert als een ongesnoeide heg onder de strakke pijpjes van zijn boxer vandaan, in dikke krullende dotten langs zijn bovenbenen naar beneden. In de wetenschap waar hij voor komt, kijken Gabi en ik elkaar verontrustend aan. Ik heb zelf vorige week deze afspraak ingeboekt maar er niet bij verteld dat hij zich zelf hiervoor eerst even had moeten scheren thuis. Foutje. Aan de andere kant; ieder normaal weldenkend mens had dit zelf ook kunnen bedenken. Het is namelijk niet meer dan normaal dat als je op en om je zwengel getatoeëerd wilt worden, er zelf even voor zorgt dat alles daar hygiënisch schoon, glad en klaar voor gebruik is.

Maar helaas, deze meneer is een andere mening toegedaan. 'Dat is jouw werk', zegt hij glashard wanneer Gabi vriendelijk doch beslist kenbaar maakt dat het omhakken, aanharken, knippen, en zagen van dit oerwoud niet tot haar takenpakket behoort. Maar Gabi houdt voet bij stuk en besluit deze klant uiteindelijk toch terug naar huis te sturen voor een uitgebreide en zeker geen overbodige opfrisbeurt.

Een week later ligt hij - wederom in zijn blote Sjaak- op de behandeltafel. Ditmaal is er flink huisgehouden in de woeste bebossing onder de gordel. Toch is het nog steeds niet glad genoeg om zonder vervelende bijkomstigheden de tattoo te kunnen zetten. Haartjes kunnen tijdens het tatoeëeren de huid in worden geduwd wat tot nare infecties zouden kunnen leiden. Maar omdat Gabi geen zin heeft om de jongen een tweede maal de deur te wijzen (ze wil niet nog een keer de hele week hoeven opzien tegen dit heidens karwei), besluit ze hem met scheergerei en al naar het toilet te sturen waar hij de resten van de buikpruik alsnog zelf mag verwijderen.

Wanneer de jongen dan eindelijk helemaal klaar is, maakt Gabi zich gereed voor de klus. Het wordt een nose-job. Meneer Wildgroei wil graag de afbeelding van Pinokkio op zijn onderbuik waarbij de neus dan...enfin, iedereen begrijpt hier wat de bedoeling is.

Opwinding en zweetdruppels

De jongen gaat liggen en is duidelijk opgewonden. De dikke saucijs die over - pak hem beet - twee en een half uur gedoemd is om voortaan als gok door het leven te gaan zwelt lichtelijk op. Hetgeen niet geheel onbegrijpelijk is, want Gabi is met haar typische oostblok-uiterlijk, haar kleine fijne bouw, mooie gezichtje, sexy bril en brutale lippiercing een aantrekkelijke verschijning. Het zweet staat inmiddels op zijn bovenlip, druppels parelen op zijn voorhoofd en hij krijgt het zo warm dat hij ook meteen maar zijn T.shirt uit doet. Hij blijkt in het bezit te zijn van twee gepiercete tepels waar hij duidelijk enorm trots op is. Gabi is er tot zijn grote teleurstelling geenszins van onder de indruk.

Ze smeert ter ontsmetting zijn onderbuik en omstreken in met alcoholgel. De jongen kan een opgewonden gekreun niet onderdrukken. Gabi negeert het en drukt het ontwerp dat zij van te voren zorgvuldig op carbonpapier heeft overgetrokken op zijn melkwitte huid. Wanneer zij het papier er weer aftrekt en Pinokkio ons sullig en pips (want nog ongekleurd) vanaf zijn buik aanstaart, kijkt de jongen haar uitdagend aan. 'Hmmmm' grijnst hij. 'Wat doe je dat lekker!'

Wanneer Gabi de machine aanzet, en de jongen haar onder luidruchtig gehijg er meerdere malen van probeert te overtuigen dat ze het zelf ook maar wat lekker vindt om te doen, is haar geduld op. Ze stelt de machine in op een flink hoog voltage en klaart de klus zonder verdere tussenkomst van provocerende blikken of anderszins storende dierentuingeluiden. De machine staat nu op de hoogste stand te trillen waardoor de jongen nu wel andere dingen aan zijn hoofd heeft dan Gabi te verleiden. Hij heeft nu al zijn energie broodnodig om weerstand te bieden tegen de snerpende pijn die de machine om en nabij zijn 'neus in wording' teweegbrengt. De geluiden die hij nu voortbrengt zijn van een heel ander allooi en worden veroorzaakt door een heel ander soort prikkels. De jongen lijdt pijn.

Wanneer hij Gabi niet meer lastigvalt met zijn verbale ongewenste intimiteiten, strijkt ze over haar hart en zet de machine weer terug op een wat rustigere stand. Kennelijk is de boodschap duidelijk en realiseert de jongen zich nu dat hij zich in het vervolg toch beter wat respectvoller kan opstellen naar meisjes met naalden. Gabi kan nu in alle rust haar werk afmaken. En dan, na zo'n vier uur prikken staat Pinokkio erop. Zijn neus hangt er triest bij en ik hoop maar voor zijn toekomstige bedpartners dat ze flink onder invloed, of zelfs compleet bewusteloos zullen zijn op het moment dat ze met hem de koffer in duiken; iemand die nuchter en bij haar volle verstand is, zou hier natuurlijk volledig op afknappen. Want even eerlijk tussen ons gezegd en gezwegen; welke vrouw zit erop te wachten om gepenetreerd te worden door de neus van een sprookjesfiguur? Dan moet je er toch wel dubieuze voorkeuren op na houden.

Orale activiteiten

Onwillekeurig zie ik voor me wat er gebeurt tijdens eventuele orale activiteiten. Oog in oog met de onnozele blik van een jokkende pop met een blije muts in dezelfde kleur geel als de zwembroek van Dries Roelvink. De jongen doet waarschijnlijk: 'Mmmm, lekker schatje', maar terwijl zijn fluit groeit zegt Pinokkio middels zijn nasale erectie: 'Ik lieg, ik lieg!' En dan is het natuurlijk nog maar de vraag of hij de boel netjes zal blijven onderhouden met een wekelijkse scheer -en schoffelbeurt anders heeft Pinokkio straks ook nog een ranzige baard tot ver boven de wenkbrauwen. Ook geen fraai gezicht. Dan is het straks een misvormde weerwolf. Met een druipneus. 

Maarja. Ieder zijn meug. De jongen kleedt zich aan en rekent netjes bij me af. Licht wijdbeens en half strompelend vindt hij zijn weg naar buiten. 'Ga maar lekker even een frisse neus halen', adviseer ik hem.