Vakantiebestemming

Eerder verschenen in VROUW Glossy

Welke vakantiebestemming geeft jou het ultieme holiday-gevoel?

Ram

Hoewel je een druk jaar achter de rug hebt, ontspan jij je het liefst door jezelf op een prettige manier in te spannen. Een vakantiebestemming waar jij naar hartenlust kunt fietsen, wandelen, zwemmen, surfen, tennissen of bergbeklimmen is dit jaar perfect voor jou. Echter, van pootjebaden in de zee kom je mentaal helemaal tot rust.

Stier

Je doet er goed aan een vakantiebestemming te kiezen met een groot culinair aanbod. Denk hierbij aan een all-in resort, maar bijvoorbeeld ook aan een appartement aan een boulevard of foodstrip, een bezoek aan een bierbrouwerij of wijnproeverij. De thuisblijvende stier haalt zijn aardse hart op met tuinieren.

Tweelingen

Jij bent een ware shopping queen. Jouw vakantiebestemming beschikt dus over voldoende winkels waar jij je creditcard alle hoeken van de stad kunt laten zien. De nachten worden - in groepsverband - doorgebracht met flaneren in je nieuwste outfits, dansen en feesten, dus een hippe club op loopafstand is ook zeker geen overbodige luxe.

Kreeft

Sinds je wat kilootjes bent afgevallen en een geweldige bikini hebt gescoord, doe je niets liever dan zwemmen, spelen en zonnen in het zwembad, bij het meer en op het strand. Werkt het weer niet helemaal mee? Een hotel met vrij gebruik van spa en zonnebank biedt een perfect alternatief.

Leeuw

Hoewel niet iedereen het van je zou verwachten, kun je op bepaalde momenten werkelijk genieten van 'niets doen'. Dit wordt een ontspannende vakantie! De enige vorm van beweging die je deze zomer krijgt is een wandelingetje naar de cocktailbar. O ja. En 's avonds lekker dansen. Tot de zon opkomt.

Maagd

Er is nog genoeg te doen in en om het huis. Op de minder hete dagen, voor of na jouw vakantie op de camping, vind je het helemaal niet erg om hier een weekje rustig de tijd voor te nemen. Beloon jezelf 's avonds met een uitgebreide BBQ in de tuin.

Weegschaal

Jij hebt nu vooral behoefte aan stilte om je heen, dus aan te raden is een kindvrije omgeving. Rustige activiteiten als lezen, muziek luisteren, tekenen of fotograferen genieten jouw voorkeur. Een potje strandvolleybal of badminton vind je prima, maar daarna zoek je graag weer de rust op.

Schorpioen

Overdag lekker varen, duiken en snorkelen zijn activiteiten waar jij absoluut warm voor loopt. En er is voor jou geen mooiere manier om de dag af te sluiten dan tot diep in de nacht alle kroegen af te schuimen. Zon, zee en horeca zijn de sleutelwoorden voor een perfecte vakantie.

Boogschutter

Jij verlangt naar een heerlijke actieve vakantie en staat te popelen om zoveel mogelijk mooie nieuwe herinneringen te maken. Wandelen, kamperen, surfen, kanoën, waterskiën en het bezoeken van diverse grote festivals staan op jouw verlanglijstje deze zomer. En heel veel avonden borrelen met vrienden in hippe strandtenten.

Steenbok

Jouw interesse gaat uit naar musea, geschiedenis en kunst. Zelf doe je graag yoga, houd je van lezen en uit eten gaan in goede restaurants waar men tevens goede wijn serveert. Een vakantiebestemming in een omgeving die zowel gezelligheid, cultuur als rust biedt, is voor jou het ultieme genot.

Waterman

Een omgeving met veel groen om te wandelen of te joggen en diverse terrasjes om gezellig te eten, drinken en mensen te ontmoeten is voor jou dit jaar de perfecte vakantiebestemming. Als er ook nog ergens autoraces of meetings worden gehouden, of je zelf kunt meedoen met een puzzelrit, is het feest compleet.

Vissen

Een omgeving waar jij je naar hartenlust kunt laten entertainen. Bioscoop, theater of een concert; je geniet er met volle teugen van. Na afloop wandelend terug naar het hotel waar je moe maar voldaan je bed in kruipt om voor het slapen gaan heerlijk nog wat te lezen.