4. nov, 2016

Kauwgum in mond, vol, eruit trekken, stikken

Daphne: Ik wil graag een droom insturen voor mevrouw Kriek. Mijn droom is, ik stop een kauwgom in mijn mond en na een tijdje wil ik die uit mijn mond halen. Er komt geen einde aan die kauwgom, ik blijf maar trekken en het blijft maar uit mijn mond komen. Op en gegeven moment moet ik bijna overgeven en denk ik dat ik ga stikken. Ik droom dit al jaren een paar keer per maand en zou graag willen weten wat het betekent ?

Nathalie: Jouw droom geeft duidelijk aan dat het de hoogste tijd wordt om jezelf te ontdoen van een nare situatie. En jezelf eens flink te uiten hierover. De kauwgom in je mond verstikt je, hetgeen duidelijk aangeeft dat het je echt teveel aan het worden is.

Het feit dat je het haast ongecontroleerd uit je mond wilt trekken en er ook nog eens geen einde aan lijkt te komen betekent dat er heel veel opgekropte emoties in jou zitten en je moeite hebt met het vinden van de juiste woorden. Met het zoeken naar de juiste manier om deze te uiten, het gaat niet gemakkelijk.

Het gevoel dat je er haast van moet overgeven is hier ook weer een bevestiging van het feit dat jouw emoties jou de baas worden, je het haast niet meer kunt handelen en het 'eruit moet'.

Ik zou je willen adviseren goed na te denken wat in het dagelijks leven jou dit verstikkende gevoel bezorgd waar je haast niet over kunt of durft te praten.

Ze zeggen wel eens; alles wat binnen blijft gaat rotten. Zo is het ook met opgekropte emoties. Deze moeten eruit anders kunnen ze op den duur werkelijk lichamelijke klachten veroorzaken. Probeer dit voor te blijven, Daphne.