Brandende Liefde horoscoop

Eerder verschenen in VROUW Glossy.

Brandende liefde is intenser dan "gewone" liefde. Brandende liefde is heet, vurig en opwindend. Hoe spannend wil jij het hebben?

Ram 

Zelfvertrouwen en eigenwaarde is waar het allemaal mee begint. Respecteer jezelf en zet jouw behoeften op de eerste plaats. Zelfrespect straal je uit naar je omgeving en maakt dat anderen jou ook zullen respecteren. Jij bent de baas over jouw eigen lichaam en alleen jij bepaalt wie er samen met jou van mag genieten.

Stier 

Goede seks biedt geen garantie voor een goede relatie. Je kunt met iemand de sterren van de hemel vrijen, zonder daarnaast ook maar een raakvlak met elkaar te hebben. Of een perfecte klik met iemand hebben maar een jammerlijk saai seksleven. Vraag jezelf eens af wat voor jou het belangrijkst is. En of dit binnen handbereik is.

Tweelingen 

Waak ervoor dat je jouw geliefde niet op een voetstuk plaatst. Houd vast aan jouw eigen principes en doe alleen de dingen waar je zelf ook echt voor de volle 100% achter staat. Natuurlijk bestaat de liefde uit geven en nemen, maar wel belangrijk is dat het voor beide partijen ook vooral leuk blijft.

Kreeft 

Stel je wat speelser op en durf ook zo nu en dan een risico te nemen. Flirt er lekker op los en wees hierbij charmant en onbevangen. Vraag jezelf af wat je graag wilt (en wie) en probeer vervolgens op een leuke en originele manier je droom te realiseren. Creativiteit wordt hierbij doorgaans zeer gewaardeerd.

Leeuw 

Doe je niet anders voor dan je bent want je bent van jezelf echt al leuk genoeg. Je bent de ander al lang opgevallen, het is enkel nog een kwestie van elkaar treffen op het juiste moment op de juiste plek. Dit hoef je natuurlijk niet aan het toeval over te laten.

Maagd 

Ervaringen uit het verleden hebben ervoor gezorgd dat je je in het heden soms gereserveerd opstelt in de liefde en moeite hebt met het open stellen van je hart. Voorzichtig zijn is nooit verkeerd, maar laat voorzichtigheid niet leiden door angst en onzekerheid. Probeer iets meer te genieten van de mooie dingen die komen gaan.

Weegschaal 

Soms zit iemand in de "friendzone" en zie je hem of haar beslist niet als potentiële (bed) partner. Tot er plotseling iets gebeurt waardoor alles in een klap kan veranderen en het een totaal andere kant op gaat. Wees alert op dit soort situaties, want het zou je eerdaags zelf wel eens kunnen overkomen.

Schorpioen 

Verwacht het onverwachte! Wees extra alert op nieuwe ontmoetingen, kansen en mogelijkheden. Zowel met betrekking tot bestaande, als nieuwe contacten. Het belooft een spannende periode te worden in combinatie met opwindende gebeurtenissen waar je zelf niet de hand in hebt. Volg je hart en laat je verrassen. Je zult er geen spijt van krijgen.

Boogschutter 

Niets is zo funest voor brandende liefde als sleur en routine. Doe alles eens compleet anders dan anders. Dit kan variëren van het nemen van een andere route naar je werk tot eens kijken naar iemand waar je normaal gesproken niet direct voor zou vallen. Durf jezelf open te stellen voor het onbekende.

Steenbok 

Besteed eens wat extra aandacht aan jouw eigen uitstraling en aan de mensen die jij wilt aantrekken. Houd je van mysterie? Wees ondoorgrondelijk. Houd je van humor? Wees vrolijk. Houd je van spanning? Wees opwindend. Wat je geeft krijg je terug, wat je uitzendt trek je aan. Het klopt echt. Probeer maar!

Waterman 

Indien niet alles op rolletjes loopt omtrent jouw "brandende liefde", bekijk dan ook wat hierin jouw eigen rol is geweest. Heb je misschien te weinig geduld gehad? Te weinig initiatief genomen? Te weinig begrip getoond? Of ligt het toch meer aan de ander? Kom weer nader tot elkaar. Praat, vergeef en vergeet.

Vissen 

In jou schuilt een fantastisch acteur en dit talent kan jou komende maanden goed van pas komen bij het binnen hengelen van die ene persoon. Probeer erachter te komen waar hij of zij op valt en...wees die persoon! Wees vooral eens niet jezelf en speel het spel van begin tot eind mee. Succes gegarandeerd.