5. apr, 2017

Foto's lezen

Wanneer je voor het eerst iemand ontmoet, krijg je direct een bepaald gevoel over deze persoon. Ook al is die eerste indruk niet zo goed en geef je hem of haar het voordeel van de twijfel, blijkt toch vaak achteraf, dat de allereerste indruk die je van deze persoon had, juist was. Je intuïtie had het bij het rechte eind.

Het gevoel dat je bij iemand krijgt wanneer je hem in levende lijve tegenkomt, krijg je ook wanneer je iemand op een foto ziet. De blik in iemands ogen, de trek om de mond en de gezichtsuitdrukking spreken boekdelen. Verreweg de meeste - zo niet alle - paragnosten werken tijdens het lezen van foto's op basis van hun eigen intuïtie. Intuïtie waar dus iedereen over beschikt. Er komt geen paranormale gave of 'zesde zintuig' aan te pas.

Een karakter analyse is voor een geoefend fotolezer dan ook snel gemaakt. Maar hoe kun je nu de toekomst voorspellen met behulp van een foto?

Persoonlijk krijg ik via mijn website regelmatig vragen over de liefde. Vaak wil men weten of een relatie kans van slagen heeft. Vervolgens is het mijn taak om op basis van een foto een voorspelling te doen. Hoe doe ik dit?

Staat een stel samen op de foto, dan kun je aan hun lichaamstaal al zien hoe hun relatie is. Staat zij breed lachend op de foto met haar armen om hem heen en een trotse blik in haar ogen, dan is zij waarschijnlijk helemaal verliefd op hem en blij dat zij hem aan de haak geslagen heeft.

Staat hij daarentegen er wat minder enthousiast bij, glimlacht hij zonder dat zijn ogen 'sprankelen' (je ziet deze blik ook vaak in de ogen van BN-ers die met fans op de foto gaan, maar hier eigenlijk helemaal geen zin in hebben) dan is het waarschijnlijk dat zij meer van hem houdt dan hij van haar.

In dat geval kun je er van uit gaan dat als hij iemand anders tegen komt die hem wel echt laat stralen, deze relatie tot het verleden zal behoren. Of als er andere belangen meespelen waarom hij bij haar is, zal hij haar mogelijk niet verlaten maar wellicht wel vreemdgaan wanneer hij hiervoor de kans krijgt.

Natuurlijk wil het niet zeggen dat je door middel van foto's lezen altijd feilloos de toekomst kunt voorspellen. Een foto is en blijft een momentopname. Toch kun je er veel uithalen en zit de geoefende fotolezer er niet heel vaak naast met zijn bevindingen.

Benodigdheden:

  • een foto van iemand waarbij het gezicht goed zichtbaar is
  • 2000 ml menselijke intuïtie
  • 500 ml inzicht om verbanden te kunnen leggen
  • 500 ml inschattingsvermogen
  • een flinke scheut levenservaring

Wanneer je ook nog tarot kaarten trekt bij de indrukken die je via de foto krijgt, ontstaat een mooi sluitend verhaal en een voorspelling die (bijna) altijd uitkomt.