&C Magazine

Voor &C Magazine verzorgt Nathalie Kriek de grote foute zomerhoroscoop.

Het augustusnummer van &C Magazine is een heerlijk zomers nummer met als thema Sproet.

Chantal Janzen vertelt over een van haar grootste onzekerheden uit haar jeugd – haar sproeten. Verder interviewt Chantal vreemde eend in de bijt Ella Bandita: ‘Ik snapte niet waarom mensen me raar vonden. Ik was toch lachen?’ Manuel Broekman trapt af in de nieuwe rubriek Monthly Meatball, waarin lekkere mannen openhartig zijn over hun seksleven. A-relaxed op vakantie met je koters; moeders herkennen het maar al te goed.

Verder brengt &C dit zomernummer door met Pieter Derks, Alex Klaasen, Leonie ter Braak, Georgina Verbaan, Peter Pannekoek, Jan Jaap van der Wal, Paul de Leeuw en de rest van de &C-posse. En dan hangt er ook nog een ‘foute’ zomerbijlage aan. Kortom: een lekker vet zomernummer.

Bijlage: fijne, foute zomer

Het augustusnummer van &C Magazine komt met een extra leesbijlage met fijne, foute verhalen over zomerliefdes, over zon, zee en zaad aan de Costa niet zo Brava, een foute zomerhoroscoop, spelletjes en meer vermakelijks voor op het strand, aan het zwembad of op de camping. En fout nemen we bij &C natuurlijk met een korrel zout. 

Chantal leest in RTL Boulevard (uit haar eigen magazine) de horoscoop voor van Rick Brandsteder.