Lust

Eerder verschenen in VROUW Glossy.

Astrologie kan zelfs onthullen wat zich bij jou tussen de lakens afspeelt. Of...wat je zou willen dat zich daar afspeelt.

LUST! Waar raak jij opgewonden van? En je partner?

Ram

Als je partner zachtjes in je oor bijt en de achterkant van je nek kust kom jij helemaal in de stemming. French kissing - van zacht en teder tot wild en onstuimig - maakt het voorspel compleet. Zelf vind je het prettig om tijdens het liefdesspel het voortouw te nemen, een dominante rol te vervullen. Het liefst in rood kant of spannend zwart leer.

Stier

Jouw favoriete voorspel bestaat uit een romantisch diner voor twee, gevolgd door een uitgebreide massage waarbij extra aandacht wordt besteed aan de nek en de hals. Je vindt het prettig als jouw partner gewillig is en niet al te veel weerstand biedt; aandringen is namelijk niet je sterkste kant en zelf word je ook niet graag overrompeld.

Tweelingen

Jij kunt flink opgewonden raken als je partner je - bij voorkeur tijdens het kijken van een erotische film - afwisselend zachtjes en iets harder tussen de tenen en vingers streelt en wrijft. Omdat je ook niet vies bent van wat afwisseling op zijn tijd, is het wellicht een aardig idee om samen eens de Kama Sutra te bestuderen.

Kreeft

Jouw partner kan jou werkelijk in extase brengen door met een veertje zachtjes jouw borsten en buik te strelen en vervolgens langzaam maar zeker verder af te dwalen naar de buik en de navel. Samen in bad of onder de douche om hier daadwerkelijk de liefde te bedrijven, maakt het voor jou helemaal 'af'.

Leeuw

Om jou in the mood te krijgen doet je partner er verstandig aan om eerst uitgebreid je schouders en rug te masseren. Vooral de onderrug mag hier beslist niet worden overgeslagen. Zachtjes krabben en strelen mag. Uiteraard wil je ook horen dat je voor je geliefde de mooiste, lekkerste en spannendste minnares ooit bent.

Maagd

Bij jou is de huid in het algemeen extra gevoelig. Strelen, knijpen en zachtjes - maar ook harder - bijten brengen jou geheid in hogere sferen. Spannende experimenten met slagroom, kaarsvet, bondage of een uniformpje op zijn tijd maken het voor jou extra leuk; zodra het saai en eentonig wordt ben je weg.

Weegschaal

Wanneer jij er zin in hebt draai je jouw partner het liefst de billen toe. Hier word je graag gestreeld, geknepen, zachtjes getikt of soms lekker flink gepetst. Jouw ideale minnaar weet exact wanneer je tussendoor uitgebreid gekust wilt worden. Aardbeien, champagne en romantisch kaarslicht zijn een must voor jouw perfecte romantische avond.

Schorpioen

Bij jou hoeft je lief niet om de hete brei heen te draaien. Het liefst word jij direct in de erogene zones aangeraakt. Ook de lies behoort tot jouw favoriete plekjes. Een bedpartner met extremere voorkeuren is bij jou aan het juiste adres. SM, machtsspelletjes, kinky lingerie; alles mag en alles kan.

Boogschutter

Subtiele aanrakingen op de onderbuik, heupen, dijen en binnenkant van de benen maken de nodige vlinders bij jou los. Openlijk flirten, het aangaan van avontuurtjes (al dan niet met de eigen partner...), stiekeme vrijpartijen op openbare plekken als strand, park, bos en andere locaties waar de kans om betrapt te worden aanwezig is, ga je niet uit de weg.

Steenbok

De achterkant van de bovenbenen, knieholten, kuiten en onderkant van de voeten zijn bij jou extra gevoelig. Wanneer jouw je kietelt met zachte voorwerpen als kwastjes, borsteltjes of een zijden sjaaltje heb jij de avond van je leven. Zelf vind je het helemaal niet vervelend om je lief zo nu en dan op gepaste wijze te 'straffen'.

Waterman

Jij bent zeer gevoelig voor geuren. Bodylotion, massageolie, maar ook geurkaarsen of wierook maken een belangrijk onderdeel uit van jouw perfecte liefdesnacht. Je laat hierbij graag je onderbenen, schenen, kuiten en enkels masseren en staat altijd open voor een kussengevecht, stoeipartij of ongeremde seksuele experimenten.

Vissen

Vooral het voetbed en de voetholte zijn zeer gevoelig voor aanrakingen; strelen, wrijven, drukken of knijpen. Het liefst val je hierna in slaap, maar als er ook oesters, champagne en rode rozen op het menu staan, wil je nog wel even wakker blijven voor de volgende ronde. Misschien voortaan de voetmassage voor het laatst bewaren?