Wegens succes verlengd! Gratis half uur tarot consult

gratis half uur tarot consult

Heeft u de openingsactie op 30 mei a.s gemist? Wegens succes is de actie verlengd tot en met zaterdag 6 juni 2020! U kunt zich hiervoor alsnog inschrijven!

Openingsactie: Gratis half uur tarot consult in de Tarot Salon te Krommenie!

Vlak voor de coronacrisis uitbrak, had Gemeente Zaanstad mij toestemming verleend voor het geven van een openingsfeestje voor mijn nieuwe Tarot Salon in Krommenie.

Helaas moest dit klein evenement in verband met de coronamaatregelen worden afgeblazen, waar ik uiteraard alle begrip voor had.

Omdat het openingsfeestje niet kon doorgaan, lijkt het me een leuk idee om alsnog samen met u ons eigen feestje te vieren!

Natuurlijk niet met zijn allen tegelijk en netjes op afspraak zodat er maximaal twee mensen tegelijk bij mij aan tafel kunnen plaatsnemen.

De actie betreft namelijk: een half uur GRATIS tarot consult waarbij twee mensen bij mij mogen aanschuiven voor de prijs van één.

Een tarot consult van een half uur bedraagt normaliter € 37,50. In een half uur kan ik ongeveer drie vragen beantwoorden.

Op zaterdag 30 mei én/of op zaterdag 6 juni 2020 bent u samen met uw partner, vriend(in), vader, moeder, broer, zus, neef, nicht, collega, buur of wie dan ook van harte welkom voor een tarot consult van een vol uur voor de prijs van een half uur!

Dit betekent dat één van beiden een gratis half uur consult krijgt of dat jullie de kosten kunnen delen door twee waardoor jullie allebei een half uur vragen kunnen stellen voor slechts € 18,75 per persoon.

Ik draag hierbij volgens het coronaprotocol – op verzoek –  een gezichtsscherm en latex handschoentjes. Ook u krijgt van mij latex handschoentjes aan om op die manier direct contact met de kaarten te vermijden.

Lijkt het u leuk om te komen om samen met mij de opening van de VIP Tarot Salon te vieren? Reserveer dan uw duo-uur via onderstaande button.

Klikt u in de agenda op zaterdag 6 juni en kies het tijdstip waarop u graag wilt komen.  Graag tot binnenkort! :-)


Reserveer nu knop

nb. het ECHTE openingsfeestje houdt u uiteraard van me tegoed, zodra de Gemeente groen licht geeft wordt u hier alsnog voor uitgenodigd.

VIP Tarot Salon blog >HOME