Nathaliekriek.nl

De nieuwste boeken over tarot: 78 Tinten Wijs

nieuwste boeken over tarot

De nieuwste boeken over tarot vindt u hier. Niet alleen de boeken zijn nieuw, ook de psychologische benadering van de tarot die in deze boeken staat beschreven is helemaal van deze tijd. De uitleg van de kaarten is helder en duidelijk en geschikt voor iedereen.

Voor iedereen?

Ja. De tarot is voor iedereen! Wollig jargon of gewichtige woorden als ‘het goddelijke’ of ‘het hogere zelf’ zult u  in deze boeken dan ook niet tegenkomen. De tarot is niets meer dan een spiegel. 78 spiegels om precies te zijn, want: 78 kaarten!

Elke kaart laat u iets zien wat in uzelf aanwezig is. Een antwoord, een blinde vlek, een onzekerheid of een stukje houvast. 78 kleurige meesterwerkjes. Of, hoe ik het zelf graag noem: 78 tinten wijs!

Praktijk

Toen ik in 2012 – na elf jaar werkzaam te zijn geweest als professioneel tarotist –  op mijn website te kennen gaf dat ik niet (meer) geloofde in de paranormale werking van de tarot, blies ik hier onbedoeld mijn eigen praktijk mee op.

Na me serieus te hebben verdiept in psychologie, werd mij steeds meer duidelijk dat de tarot niets te maken heeft met waarzeggerij of bovennatuurlijke zaken, maar dat de kaarten vooral fungeren als creatief psychologisch hulpmiddel om onszelf beter te leren kennen.

Twee derde van mijn vaste cliënten, die altijd zeer tevreden was geweest over de consulten die ik heb mogen geven, bleef vanaf dat moment weg. Het feit dat de tarot vooral op onze psyche werkt en ons onderbewustzijn triggert, ging er destijds bij veel mensen niet in.

Moderne benadering

Ondertussen zijn we bijna tien jaar verder en denk ik dat de echte tarotliefhebbers inmiddels beter weten en klaar zijn voor een nieuwe, moderne en vooral psychologische benadering van de eeuwenoude tarot.

Omdat ik door de jaren heen de tarot alleen maar meer ben gaan waarderen als de spiegel van het onderbewustzijn, heb ik ervoor gekozen om mijn oude boeken allemaal in een nieuw jasje te steken en de inhoud – zonder hierbij afbreuk te doen aan de waardevolle symboliek van de Rider Waite Tarot – aan te passen aan de tijd van nu.

De tijd waarin spiritualiteit steeds minder vaak als zweverig wordt geïnterpreteerd en spiritueel bezig zijn vooral wordt gezien als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest.

Als de titels u als fervent tarot liefhebber wellicht bekend in de oren klinken; dat klopt. Dit zijn de titels van de boeken die ik tussen 2004 en 2012 via uitgeverij Schors heb gepubliceerd.

Inmiddels zijn deze boeken in de (herziene) herdruk en heb ik alle exemplaren niet alleen verbeterd qua tekst maar ook aangevuld met de nieuwste kennis die ik over tarot heb opgedaan.

de tarot in het kort  numerologie en tarot in een handomdraai  de intuïtieve tarot  de tarot als dagkaart  Tarot Bijbel

Herziene uitgave

Dit zijn de nieuwe, frisse covers van de boeken die momenteel in de herziene herdruk zijn. Stuk voor stuk mooie afbeeldingen die uitstralen dat we de tarot prima zelf kunnen gebruiken om de antwoorden  op onze vragen uit ons eigen onderbewustzijn op te diepen.

De boeken zijn binnenkort zowel online als in de winkel verkrijgbaar en bij elke boekhandel te bestellen. De links volgen zo spoedig mogelijk.

Wilt u graag alvast meer informatie over de inhoud van de boeken en de herdrukken? Klikt u dan >HIER.

Dank voor uw interesse.