Consulten

Helaas is het niet meer mogelijk om een tarot en/of astrologisch consult aan te vragen of mij in te huren als spiritueel/mental coach. Ook maak ik geen gepersonaliseerde horoscoopboeken meer. De VIP Tarot Salon en aanverwante online praktijk (inclusief de WhatsApp Tarotlijn) is per 1 februari 2022 gesloten. 

Wegens de enorme drukte kon ik al mijn werkzaamheden helaas niet meer met elkaar combineren en moest ik keuzes maken. Na 30 jaar tarotconsulten, cursussen, party’s en workshops te hebben gegeven, heb ik besloten om hiermee te stoppen en mij alleen nog op het schrijven en mijn werk voor de media te richten.

Wel wil ik graag nog van de gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken.

Zonder zo’n lieve, bijzondere en fijne klantenkring had ik het nooit zo lang volgehouden. En hoewel het nu tijd is voor andere dingen had ik al de mooie, intieme en vertrouwelijke gesprekken met jullie zéker niet willen missen.

Weet dat jullie mij hiermee ook geïnspireerd en in zekere zin ook gevormd hebben. Elk consult over welk onderwerp dan ook, heeft mijzelf ook altijd wel iets geleerd of doen inzien.

Dank jullie wel voor het in mij gestelde vertrouwen al die jaren! Ik wens jullie alle goeds!

Lieve groet,

Nathalie