Nathaliekriek.nl

Astronomie

astronomie

Open Kaart Producties schrijft voor u de sterren van de hemel. In dit geval haast letterlijk! Hoewel ik astroloog ben en astronomie niets te maken heeft met astrologie, schrijf ik ook graag artikelen, blogs en columns over de planeten die zich in ons zonnestelsel bevinden en wat daar allemaal gaande is. Jawel, mijn interesse in de sterren gaat verder dan slechts de dierenriem!

Welke planeten bevinden zich in ons zonnestelsel? En wat gebeurt daar eigenlijk allemaal? Waarom is het zo stil op de maan en hoe heet is het op Venus? Waarom wordt dit trouwens de planeet van de liefde genoemd en is dit wel terecht? Is Pluto überhaupt wel een planeet en hoe koud is het daar eigenlijk? Ik schrijf er alles over in een leuke column of maak een eenmalig interessant – doch amusant – artikel voor u, als u wilt.

Sterren en planeten

Door de jaren heen heb ik gemerkt dat veel mensen best geïnteresseerd zijn in wat zich allemaal in het heelal afspeelt, zolang het maar niet te ingewikkeld wordt uitgelegd. En laat ik daar nu helemaal achter staan; waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Indien u het vermoeden heeft dat uw lezers ook best wat meer zouden willen weten over astronomie, is het wellicht een leuk idee om samen eens om de tafel te gaan zitten om te bekijken welke sterren en planeten het ‘uitlichten’ waard zijn op dit moment?