Nathaliekriek.nl

Tekstschrijver nodig voor website?

tekstschrijver website

Bent u ZZP-er, freelancer of ondernemer en heeft u een allround tekstschrijver nodig voor uw website? Wilt u teksten laten schrijven of laten herschrijven zodat uw website weer helemaal up-to-date en SEO-proof is? Ik lever alle soorten webteksten en wel voor elke doelgroep. De klant is koning, maar vooral de juiste content is king!

Echter, het schrijven van goede content gaat lang niet iedereen even gemakkelijk af. U bent dus zeker niet de enige die de hulp van een tekstschrijver nodig heeft om op uw website (letterlijk) de puntjes op de i te zetten. Natuurlijk is het goedkoper om uw eigen teksten te schrijven, maar elk uur dat u zit te zwoegen boven uw toetsenbord zonder het gewenste resultaat te bereiken kost indirect ook geld. Deze tijd had u zoveel nuttiger kunnen besteden!

Daarbij, een investering in goede webteksten betaalt zich vanzelf terug wanneer u online beter vindbaar bent voor uw doelgroep en uw bezoekers daadwerkelijk veranderen in (potentiële) klanten. Dat is namelijk waar ik me voor ga inzetten indien u van mijn diensten gebruik wenst te maken!

Ook is het zo dat juist de tekst op uw ‘digitale uithangbord’ de uitstraling van uw bedrijf bepaalt. Het is uw visitekaartje. Al is de vormgeving nog zo mooi, als de webteksten wemelen van de spelfouten en de zinnen alles behalve lekker lopen, is voor veel potentiële klanten de toon al gezet: ‘Dit komt niet professioneel over, we kijken wel even verder.’

Als dit niet is wat u wilt, is het wellicht een goed idee om mijn hulp in te schakelen.

SEO webteksten laten schrijven

‘Kan dat dan? Je schrijft toch vooral voor de media?’

‘Ja. Dus? Het hele internet is media, dus ook úw website maakt hier onderdeel van uit!’

Mensen oprecht blij maken met unieke en gepersonaliseerde teksten die zij om welke reden dan ook zelf niet kunnen schrijven vind ik één van de mooiste dingen van mijn werk. Daarbij houd ik van de uitdaging om hun website door middel van SEO (Search Engine Optimalisation) in combinatie met fijne, prettig leesbare content beter vindbaar te maken op het internet. 

Toch bestaan er nog steeds enkele misverstanden omtrent SEO. Hoe belangrijk is dat nu eigenlijk?

Belangrijk. Natuurlijk. Toch is het niet ‘alles’. Google hecht meer waarde aan goede content dan aan alleen een lading zoekwoorden. Het is natuurlijk het best als beide op uw website terug te vinden zijn. Echter, een pagina vol keiharde zoekwoorden, maar zónder foutloze of informatieve teksten zal door Google zeker niet als waardevol worden aangemerkt.

Het inhuren van een professioneel tekstschrijver die weet waar hij of zij het over heeft is dan ook echt geen weggegooid geld. Integendeel!

Webteksten laten schrijven of herschrijven?

Desondanks, hoe graag ik het ook zou willen, kan ik u helaas niet garanderen dat u met de teksten die ik voor u zal mogen schrijven direct bovenaan in Google komt te staan. Sommige branches hebben nu eenmaal meer last van concurrentie dan andere.

Ik kan u zeker helpen uw website beter vindbaar te maken op het internet, maar hoe hoog u daadwerkelijk zult ranken in Google hangt ook af van de techniek van uw website, de tags die u hierop plaatst, de interactie met uw bezoekers, het aantal interne links dat u op uw website plaatst, de hoeveelheid backlinks die u krijgt en van welke websites deze afkomstig zijn. Hier heb ik helaas geen invloed op.

Wel kan ik u beloven dat ik uw website van unieke content zal voorzien die de aandacht van uw doelgroep zal trekken én vasthouden en die tevens de juiste zoekwoorden voor uw bedrijf of vakgebied zal bevatten.

Is dit wat u wilt, neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact met mij op via: info@nathalie-kriek.nl of middels het contactformulier op deze website.

Een richtprijs van mijn tarieven vindt u >HIER.