Een kaartje bij de thee? Tarot & Tea Party steeds populairder

tarot en thee party

Steeds populairder in Nederland is de Tarot & Tea Party. Deze is overgewaaid uit Amerika waar de ‘ Tarot High Tea’ al een poosje helemaal hot & happening is. Wilt u ook eens een Tarot & Tea Party organiseren? Ik kom graag bij u thuis met een gepast, relaxt en fijn tarot programma.

De Tarot & Tea Party vindt plaats bij u thuis en is geschikt voor groepjes tot en met acht personen (meer personen mogelijk in overleg). Gemiddeld neem ik graag voor iedereen minimaal 15 min. de tijd. Bij een groep van acht personen is een boeking van twee uur dan ook zeer aan te raden.

Of u daadwerkelijk een high tea wilt organiseren of alleen een glaasje kruidenthee serveert, bepaalt u uiteraard helemaal zelf. Het is de bedoeling dat u zelf deze party host en zelf ook zorg draagt voor de thee en de eventuele versnaperingen voor uw gasten, deze zal ik zelf niet mee brengen.

Wel heb ik mijn golden VIP Tarot Trolley mee die tot de nok toe gevuld is met food for thought waarmee u zich als een kind in een snoepwinkel zult voelen.

De Tarot Tea Party gaat van start met een speelse introductie van de tarot waarbij elke aanwezige een tarotkaart mag trekken. Aan de hand van deze kaart laat ik jullie om de beurt weten wat juist nu belangrijk voor jullie is en waarom.

Daarna gaan we gezellig met elkaar aan tafel en mogen alle dames om de beurt vragen wat ze willen. Ik heb verschillende tarotdecks en diverse tarot spread boards bij me waarmee we werkelijk van alles kunnen doen.

Wanneer onze spirituele theekrans ten einde is en ik weer op huis aan ga, krijgt u van mij allemaal nog een kleine verrassing met een persoonlijke boodschap.

Kosten tarot & tea party

Alle tarot party’s zijn per uur of per half uur te boeken (met een minimum van één uur).

De kosten voor een tarot party bij u thuis bedragen € 150,00 per uur of € 75,00 per half uur. Dit is  inclusief 21% BTW. 

nb. Wanneer u voor drie uur een VIP Tarot & Tea boekt, gelden de volgende tarieven:

eerste uur:

€ 150,00

tweede uur:

€ 125,00

derde uur:

€ 100,00

 

Binnen Zaanstad: GEEN reiskostenvergoeding!

Krommenie | Assendelft | Wormerveer | Westzaan | Koog aan de Zaan | Zaandijk | Zaandam

Buiten Zaanstad: € 0,38 p/km vanaf het moment dat ik Zaanstad verlaat.

Lijkt het u leuk om een tarotparty te organiseren maar heeft u thuis niet echt de ruimte voor een feestje of vindt u het gewoon leuker om dit op locatie te doen, bent u van harte welkom in mijn VIP tarot Salon.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? U kunt mij bereiken middels het contactformulier op deze website of via: info@nathalie-kriek.nl

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.

Zie ook:

 

Algehele lockdown? Of woont u ver van de salon of ver van uw vriendinnen? Wat dacht u van een tarotparty via Zoom?

 

VIP Tarot partyservice >HOME

VIP Tarot >HOME