Nathaliekriek.nl

Fotolezing

fotolezing

Vragen kunnen heel goed beantwoord worden middels een fotolezing via e-mail. De blik in iemands ogen, de trek om de mond, de totale gezichtsuitdrukking, de houding. Een foto is een momentopname en ‘vangt’ als het ware de ziel in een ‘screenshot’.

Op basis van de karakterbeschrijving die ik middels de foto maak, kan ik u een antwoord bieden op belangrijke vragen omtrent liefde, vriendschap, werk, financiën, persoonlijke ontwikkeling en andere zaken.

Heeft u gezondheidsklachten of vragen over uw lichamelijk welzijn, ben ik hier zeer terughoudend in. Hiervoor acht ik een fotolezing minder geschikt, voor dit soort vragen adviseer ik u om een regulier arts te bezoeken.

Hoe gaat de fotolezing in zijn werk?

Eigenlijk heel simpel.

  1. U stuurt mij een korte beschrijving van de situatie waarover u een vraag heeft met foto (close-up, bij voorkeur kijkend in de camera en zonder zonnebril) van uzelf en/of de eventuele betrokkene(n) per e-mail naar: info@nathalie-kriek.nl
  2. Ik bevestig uw aanvraag en geef u de datum waarop u uw uitgebreide fotolezing in uw mailbox kunt verwachten.
  3. Nadat ik uw betaling heb mogen ontvangen ga ik voor u aan het werk.

U ontvangt het antwoord op uw vraag inclusief een passend advies in een verslag per e-mail.

Uiteraard vind ik het belangrijk dat het consult de antwoorden op uw vragen bevat. Om deze reden wordt u dan ook ruimschoots in de gelegenheid gesteld om hierop te reageren.

Bij de prijs van de e-mail fotolezing zijn twee e-mails (twee van u en twee van mij) bij wijze van wederzijdse feedback inbegrepen.

De kosten voor een fotolezing bedragen € 45,00 per vraag. Dit is  inclusief 21% BTW. 

Wilt u aan afspraak maken of meer informatie? U kunt mij bereiken middels het contactformulier op deze website of via: info@nathalie-kriek.nl

 

Tarot consulten >HOME

VIP Tarot >HOME

 

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.