Fotolezing, intuïtieve fotoreading

fotolezing

Vragen kunnen heel goed beantwoord worden middels een fotolezing via e-mail. De blik in iemands ogen, de trek om de mond, de totale gezichtsuitdrukking, de houding. Een foto is een momentopname en ‘vangt’ als het ware de ziel in een ‘screenshot’.

Op basis van de karakterbeschrijving die ik middels de foto maak, kan ik u een antwoord bieden op belangrijke vragen omtrent liefde, vriendschap, werk, financiën, persoonlijke ontwikkeling en andere zaken.

Heeft u gezondheidsklachten of vragen over uw lichamelijk welzijn, ben ik hier zeer terughoudend in. Hiervoor acht ik een fotolezing minder geschikt, voor dit soort vragen adviseer ik u om een regulier arts te bezoeken.

Middels een fotoreading op basis van gelaatkunde is het wel mogelijk om uw gezondheid in kaart te brengen, maar dan nog adviseer ik u ter bevestiging een arts te raadplegen.

Hoe gaat de intuïtieve fotolezing in zijn werk?

Eigenlijk heel simpel.

  1. U stuurt mij een korte beschrijving van de situatie waarover u een vraag heeft met foto (close-up, bij voorkeur kijkend in de camera en zonder zonnebril) van uzelf en/of de eventuele betrokkene(n) per e-mail naar: info@nathalie-kriek.nl
  2. Ik bevestig uw aanvraag en geef u de datum waarop u uw uitgebreide fotolezing in uw mailbox kunt verwachten.
  3. Nadat ik uw betaling heb mogen ontvangen ga ik voor u aan het werk.

U ontvangt het antwoord op uw vraag inclusief een passend advies in een verslag per e-mail.

Uiteraard vind ik het belangrijk dat het consult de antwoorden op uw vragen bevat. Om deze reden wordt u dan ook ruimschoots in de gelegenheid gesteld om hierop te reageren.

De kosten voor een fotolezing bedragen € 45,00 per vraag. Dit is  inclusief 21% BTW. 

Wilt u aan afspraak maken of meer informatie? U kunt mij bereiken middels het contactformulier op deze website of via: info@nathalie-kriek.nl

 

Tarot consulten >HOME

VIP Tarot >HOME

VIP Faces >HOME

 

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.