VIP Hands

uw handleiding voor het leven

  • liefde en relaties
  • ambitie en werk
  • talenten en vaardigheden
  • successen en valkuilen
  • geluk en gezondheid
  • gebeurtenissen en levenslessen
  • angsten en blokkades
  • karakteromschrijving
  • toekomstvoorspelling

Online handlezen, handlezing, handanalyse

handleesconsult

handlezen handlezing

Welkom bij VIP Hands, de pagina voor online handleesconsulten.

www.handlezeres.nl

www.viphands.nl

Wilt u graag een handlezing? De handleesconsulten die ik geef doe ik uitsluitend schriftelijk en online. Bent u op zoek naar een handlezeres voor feesten en partijen, zult u hier niet vinden wat u zoekt.

Ik neem tijdens de handanalyse graag de tijd om elk lijntje in uw hand uitvoerig te bekijken en te beschrijven, zodat u uw bewuste én onbewuste zelf ook daadwerkelijk beter leert kennen.

Uw handen lees ik middels diverse foto’s van uw handen die u mij via e-mail kunt sturen.

Uw foto’s print ik uit om vervolgens met gekleurde stift alle lijnen en andere bijzonderheden te markeren die van belang zijn voor de handlezing.

Deze gemarkeerde foto’s  zal ik na afloop van de reading voor u scannen en samen met de uitgebreide uitleg meesturen in het bestand.

Tijdens het handlezen zal ik met een felle lamp en een loep alle lijntjes, kussentjes, huidplooien, vingers, nagels en andere bijzonderheden in uw handen bekijken.

Omdat echt aandachtig en uitgebreid handlezen een enorm tijdrovend karwei is doe ik de handleesconsulten uitsluitend per e-mail. Uiteraard ontvangt u hiervan een zeer uitgebreid verslag.

Meer informatie over het handlezen en de handanalyse vindt u onderaan deze pagina. Hier vindt u ook voorbeelden van de manier waarop ik graag uw foto’s ontvang wanneer u bij mij een online handlezing aanvraagt.

Heeft u vragen, kunt u mij altijd even een berichtje sturen via het contactformulier op deze website of per e-mail via: info@nathalie-kriek.nl

 

Handlezen, hoe de handlezing in zijn werk gaat

Wat kunt u verwachten?

Wat kunt u verwachten?

Wat is nu eigenlijk handlezen en welke waarde heeft dit voor u? Hier leg ik u uit wat u kunt verwachten van een handleesconsult.

Lees verder...
De handlezing

De handlezing

Een uitgebreide handlezing bevat enorm veel informatie. Op deze pagina vertel ik welke delen van uw hand ik tijdens de handanalyse zal bekijken en behandelen.

Lees verder...
Hoe stuurt u uw foto's in?

Hoe stuurt u uw foto's in?

Hier leg ik u uit op welke manier u het beste uw handen fotografeert zodat ze goed bruikbaar zijn bij het handlezen. En hoe u deze via e-mail instuurt.

Lees verder...
Persoonlijk handleesboek

Persoonlijk handleesboek

Van de uitgebreide handlezing kunt u nu uw persoonlijke handleesboek laten drukken. Uw handleiding voor het leven zwart op wit. Of in kleur natuurlijk.

Lees verder...