Het avondklokje rond; Sixty Minutes of Spiritainment

Het avondklokje rond

Het avondklokje rond; Sixty Minutes of Spiritainment. Op 23 januari 2021 is in Nederland de avondklok ingegaan. Van 21:00 ’s avonds t/m 04:30 is iedereen geacht binnen te blijven. Wat ik hiervan vind is niet zo belangrijk.

Het zou de zoveelste mening zijn die op internet wordt geventileerd en wat verandert het? Niets. Wel heb ik besloten om de avonden wat gezelliger te maken voor iedereen die moeite heeft met de maatregel en behoefte heeft aan een beetje sociaal gezelschap en interactief entertainment.

Het avondklokje rond; Sixty minutes of Spiritainment is een initiatief waarbij ik regelmatig op Facebook live zal gaan om iedereen die dit leuk vindt of er behoefte aan heeft op een luchtige, licht coachende en vooral niet zweverige manier antwoorden te geven op prangende vragen over liefde, vriendschap, financiën, werk, wonen en alles daartussenin.

Aangezien ook mijn eigen VIP tarot Salon al een poosje gesloten is wegens de lockdown lijkt het me leuk om de mensen op deze manier kennis te laten maken met de online mogelijkheden van de praktijk. 

Daarbij begrijp ik maar al te goed dat het voor veel mensen een onzekere periode is met het oog op werk en geld en dat lang niet iedereen een (online) consult kan betalen. Juist voor deze mensen is het fijn als ze gratis een vraag kunnen stellen.

Hoe dan ook, iedereen is welkom! Laten we iets negatiefs ombuigen naar iets leuks en er samen het beste van maken. Als we dan toch thuis zitten met zijn allen; let’s rock die avondklok.

Het avondklokje rond!

Een uur lang beantwoord ik elke vraag met slechts één of twee kaarten zodat de kijkers niet al te lang hoeven te wachten en ook iedereen aan de beurt komt. Het antwoord dat men krijgt is doorgaans voldoende om weer even verder te kunnen, maar zal wegens het snelle karakter van de sessies niet genoeg zijn om een hele situatie uitvoerig te bekijken.

Bij een regulier consult luister ik aandachtig naar de voorgeschiedenis en bekijk ik het hele verloop van de situatie vanuit het heden waarbij we samen toewerken naar waardevolle inzichten met het oog op de toekomstige ontwikkelingen.

Om deze reden vallen de korte online consulten op Facebook voornamelijk onder de noemer spiritueel entertainment, kortweg: ‘spiritainment’.

Op vermakelijke wijze wordt iedere kijker van een antwoord voorzien dat hopelijk een ‘a-ha-moment’ teweeg brengt. Daarbij komen ook veel bekenden elkaar tegen in de reactie ruimte wat het hele gebeuren toch een gezellig en sociaal tintje geeft.

Op die manier zitten we alleen thuis, maar hebben we het toch even leuk met elkaar.

Als u er de volgende keer ook bij wilt zijn, voeg me dan gerust toe als vriend op Facebook of volg mij daar. En stelt u me ook gerust voor aan uw vrienden die ook interesse hebben in tarot, hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Ik geef ruim van te voren aan op mijn tijdlijn wanneer we weer live gaan.

Graag tot dan!

Toch liever privé? Voor een tientje per tien minuten kom ik samen met u online op WhatsApp.

Liefs,

Nathalie

www.facebook.com/nathaliekriek007