Uw jaarhoroscoop 2020 vanuit diverse hoeken bekeken

Media astroloog

Wat mijn werk zo ontzettend leuk maakt is de afwisseling die het met zich mee brengt. Neem nu de jaarhoroscoop voor 2020 die ik dit jaar weer voor diverse bladen – en indirect dus ook voor ú – mocht maken.

Dit jaar heb ik de jaarhoroscopen verzorgd voor:

Stuk voor stuk mooie magazines met allemaal een andere doelgroep en per jaarhoroscoop een andere insteek.

Zo bekeek ik voor VROUW Glossy hoe het er in 2020 relationeel, financieel en qua gezondheid voor u uitziet en voor VROUW Magazine waar u mee kunt doorgaan, wat er aan verbetering toe is en waar u eigenlijk beter mee kunt stoppen.

Jaarhoroscoop 2020

In de &C jaarhoroscoop leest u wat u kunt verwachten op het gebied van werk, geld en liefde en in de populaire Stars for Days bijlage die in december bij de Cosmo zat, leest u alles over wat er staat te gebeuren op het gebied van liefde, vriendschap, studie, werk en zelfontwikkeling.

Eén van deze horoscopen is vast en zeker ook interessant voor u en dat is dan ook meteen de reden dat ik ze hier even – via bovenstaande linkjes – met jullie deel. 

Ik hoop dat u zich erdoor kunt laten inspireren en er uw voordeel mee kunt doen bij het creëren van uw eigen toekomst. Ik wens u een goed, gelukkig en vooral gezond nieuw jaar!

Astrologie blog >HOME