Lenormand kaartlegging per e-mail, gerichte vragen

Lenormand reading

Een Lenormand kaartlegging via e-mail doe ik altijd in combinatie met een foto reading. Een foto zegt meer dan duizend woorden.

De blik in iemands ogen, de trek om de mond, de totale gezichtsuitdrukking, de houding. Een foto is een momentopname en ‘vangt’ als het ware de ziel in een ‘screenshot’. In combinatie met de Lenormand kaarten vormt dit voor mij de perfecte basis om uw vragen te kunnen beantwoorden.

Een Lenormand kaartlegging per e-mail is ideaal wanneer u de reading wilt lezen op een moment dat het u zelf schikt of wanneer u behoefte heeft om deze op een later tijdstip nog eens te herlezen. Gaat uw voorkeur uit naar een kort Lenormand consult via Whats App is dit echter ook mogelijk.

Hoe gaat het Lenormand e-mail consult in zijn werk? Eigenlijk heel simpel.

  1. U stuurt mij uw vraag met foto (close-up, bij voorkeur kijkend in de camera en zonder zonnebril) van uzelf en de eventuele betrokkene(n) per e-mail naar: info@nathalie-kriek.nl
  2. Ik bevestig uw aanvraag en geef u de datum waarop u uw Lenormand kaartleging in uw mailbox kunt verwachten.
  3. Nadat ik uw betaling heb mogen ontvangen ga ik voor u aan het werk.

U ontvangt het antwoord op uw vraag per e-mail, inclusief de foto van de kaarten die ik tijdens het consult voor u heb getrokken, zodat u ook daadwerkelijk ziet wat elke kaart voor u betekent.

Tarieven Lenormand kaartlegging per e-mail