Lente 2020: het coronaseizoen

lente 2020 coronaseizoen

Wie had dat gedacht, dat de vrolijke lente voor zoveel mensen zo’n akelige bijsmaak zou krijgen… De lente van 2020 die de geschiedenis in zal gaan als ‘het coronaseizoen’.

Gelukkig valt het in mijn omgeving nog mee. Tot nu toe. Eerlijk is eerlijk, ik heb milde klachten in de vorm van hoofdpijn, druk op de borst, versnelde hartslag, niezen en hoesten. Maar van alles een beetje en geen verhoging.

Toch blijf ik uit voorzorg thuis om eventuele besmetting van anderen te voorkomen en heb ik mijn kinderen en kleinkinderen de de deur geweerd. Ook mijn moeder heb ik geadviseerd om even niet langs te komen.

Misschien is het een gewone verkoudheid, maar misschien ook niet. Het virus is verraderlijk en de symptomenwijzer verandert met de dag. 

Voor VROUW maak ik elk seizoen een horoscoop. Vaak gaat het over de liefde, geldzaken, werk en andere dagelijkse beslommeringen die we allemaal kennen.

Dit keer heb ik voor de gelegenheid een extra uitgebreide lentehoroscoop gemaakt waarin vooral aandacht wordt besteed aan het verkrijgen van nieuwe inzichten de komende tijd. Juist in tijden van vaak binnen zitten draait ons brein overuren.

Om toch de positieve vibe van de lente niet uit het oog te verliezen heb ik hierbij gebruik gemaakt van typische lente thema’s als zon, regen, zaden en ontspruiten.

  • Wat maakt u blij (zon)
  • Wat is even minder leuk maar heeft u toch nodig om te groeien? (regen)
  • Wat is fijn om alvast aandacht aan te besteden voor straks? (zaden)
  • Wat mag u lekker laten groeien? (ontspruiten)

U leest het nu helemaal gratis op VROUW.nl

Voor nu: blijf veilig en gezond!

Voor degenen die helaas al zijn getroffen door het virus: veel beterschap en vooral ook heel, heel veel sterkte om hier weer helemaal bovenop te komen.

 

Astrologie blog >HOME