Mental coach

Mental coach

Als mental coach richt ik me tijdens het consult vooral op uw gedachten en mindset. Waarom? Omdat gedachten krachten zijn en deze meer invloed hebben op uw algehele manier van zijn en doen dan u denkt.

Door meer controle te krijgen over uw manier van denken en uw gedachten daadwerkelijk de baas te worden, heeft u meer invloed op uw lichaam waardoor de balans tussen lichaam en geest verbetert of zelfs geheel wordt hersteld.

Wanneer het evenwicht tussen lichaam en geest is verstoord ontstaan er stress gerelateerde klachten.

Belangrijk is dan om de mentale last te verlichten waardoor u fysiek weer meer in uw kracht komt te staan. 

coach zaanstad

Wat kan ik als mental coach voor u doen?

Als mental coach help ik u uw negatieve gedachten om te zetten naar een positieve mindset. Ik ga met u de diepte in om samen met u te achterhalen waardoor uw negatieve gedachten zijn ontstaan en hoe het verleden hierbij van invloed is (geweest) op het heden.

Vaak komt een negatief gedachtenpatroon voort uit ervaringen uit het verleden. Middels diverse afbeeldingen en vraagstellingen diep ik deze ervaringen op uit uw onderbewustzijn zodat u vrij bent om hierover uw emoties te uiten wat het loslaten en verwerken ervan bevordert.

 

De kosten voor een consult bedragen € 75,00 per uur of € 37,50 per half uur. Dit is  inclusief 21% BTW. 

 

De VIP Tarot Salon bevindt zich in Krommenie (Zaanstad), omgeving

Assendelft | Wormerveer | Westzaan | Koog aan de Zaan | Zaandijk | Zaandam

Wilt u liever een consult via WhatsAppe-mail, Zoom, Whereby of Skype? Ook dat is mogelijk. Hiervoor gelden andere tarieven, klikt u voor meer informatie op de linkjes.

 

Afspraken

Een afspraak maken in de salon is mogelijk via:

Maak een afspraak knop

 

Betalingen

Betaling mogelijk via pin of contant.

 

VIP Coach >HOME.