Social media

Wilt u mij volgen op social media? Klik op het logo van uw keuze. Op mijn sociale media kanalen deel ik regelmatig nuttige tips, blijft u altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en maakt u kans op leuke gratis artikelen zoals boeken of gratis readings. Daarbij is het natuurlijk ook gewoon gezellig.

 

Instagram

Op Instagram deel ik voornamelijk de laatste updates van mijn blogs en nieuwtjes met betrekking tot de media. Tevens deel ik hier mijn wekelijkse blog: Saturday Write Fever.

 

 

 

Facebook

Facebook is mijn creatieve uitlaatklep waar ik niet alleen de laatste updates deel over mijn werk maar ook persoonlijke foto’s. Tevens vindt u hier mijn wekelijkse Tarot Tuesday, Throw Back Thursday en mijn blog  Saturday Write Fever. Daarnaast doe ik regelmatig leuke verlotingen of ga ik live.

 

 

Linked-In

Mijn zakelijke netwerk waar ik mijn media artikelen en blogs deel.

 

 

 

 

 

Tik Tok

Op Tik Tok doe ik snelle, korte algemene tarot readings die voor iedereen geschikt zijn. Vragen over liefde, vriendschap, geld, werk, welzijn komen allemaal voorbij. Leuk: Typ in de comments de vraag waar u graag antwoord op wilt en ik maak een video.