Social media

Wilt u mij volgen op social media? Klik op het logo van uw keuze. Op mijn sociale media kanalen deel ik regelmatig nuttige tips, blijft u altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en maakt u kans op leuke gratis artikelen zoals boeken of gratis readings. Daarbij is het natuurlijk ook gewoon gezellig.

 

Instagram

Op Instagram deel ik voornamelijk de laatste updates van mijn blogs en nieuwtjes met betrekking tot de media. Tevens vindt u hier leuke rubrieken als Throw Back Thursday, het Woensdag Weetje en Saturday Write Fever.

 

 

 

Facebook

Facebook is mijn creatieve uitlaatklep waar ik niet alleen de laatste updates deel over mijn werk maar ook persoonlijke foto’s. Tevens vindt u hier leuke rubrieken als Tarot Tuesday, het Woensdag Weetje, Throw Back Thursday, Fitness Friday en Saturday Write Fever. Daarnaast doe ik regelmatig leuke verlotingen of ga ik live.

 

 

Linked-In

Mijn zakelijke netwerk waar ik mijn media artikelen en blogs deel.