Social media

Social media

Wilt u mij volgen op social media? Klik op het logo van uw keuze. Op mijn sociale media kanalen deel ik regelmatig nuttige tips, blijft u altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en maakt u kans op leuke gratis artikelen zoals boeken of gratis readings. Daarbij is het natuurlijk ook gewoon gezellig.

 

 

Instagram

Op Instagram deel ik voornamelijk de laatste updates van mijn blogs en nieuwtjes met betrekking tot de media. Soms ga ik live met mijn volgers om gratis korte tarot readings te doen.

 

 

Facebook

Facebook is mijn creatieve uitlaatklep waar ik niet alleen de laatste nieuwtjes deel over de laatste ontwikkelingen in mijn werk maar ook persoonlijke foto’s al dan niet in combinatie met interessante of mooie quotes. Tevens vindt u hier leuke rubrieken als Throw Back Thursday en het Woensdag Weetje. Daarnaas doe ik regelmatig leuke verlotingen of ga ik live.