Nathaliekriek.nl

Online afslankprogramma, gratis en doeltreffend!

online afslankprogramma

Het online afslankprogramma is geheel gratis en voor iedereen zeer eenvoudig te volgen. Er zijn geen kosten aan verbonden, er is géén sprake van een dieet en er zijn dus ook geen dure ingrediënten nodig om ingewikkelde gerechten te maken.

Toch wat inspiratie nodig? Je vindt hier talloze gratis weekmenu’s en ontelbare suggesties om zelf een gezond, gevarieerd én lekker ‘Daily Menu’ naar je eigen smaak samen te stellen.

Dit online afslankprogramma is gebaseerd op de menselijke psyche in combinatie met het toverwoord: balans!

De naam van dit afslank plan is dan ook net zo simpel als de methode zelf: ‘balansen’. Niet alleen het voedingspatroon is uitgebalanceerd, ook de balans tussen lichaam en geest speelt een belangrijke rol!

Het enige wat je hoeft te doen om het programma te volgen is:

Geen zin om deze belangrijke, inspirerende basiskennis op te doen en 30 pagina’s te lezen?

In dat geval kun je jezelf afvragen hoe graag je wilt afvallen en wat je er dan wél voor over hebt…

Dit online afslankprogramma heb ik ontwikkeld omdat ik zelf dringend hulp nodig had op dit gebied. Bizar hoe ik als therapeut talloze mensen op allerlei levensgebieden van advies voorzie, maar mezelf al die tijd niet kon blijven motiveren bij het afvallen.

Een groot deel van de teksten op deze website is eerder verschenen in het Balansboek dat ik in 2010 publiceerde en dat inmiddels is uitverkocht. Ik heb ervoor gekozen het boek niet te laten herdrukken omdat veel informatie die erin stond inmiddels achterhaald is en ik het leuker vind om er online iets nieuws mee te doen.

Nu het me gelukt is om een plan op te stellen waar ik werkelijk plezier in heb en een voedingsschema te creëren dat onlangs officieel is goedgekeurd door een huisarts, personal trainer en een diëtiste, is het tijd voor actie.

Nee, dit online afslankprogramma is niet commercieel opgesteld. Het heeft geen flitsende layout zoals de website van Sonja Bakker en er is geen online begeleiding mogelijk zoals bij Skinny Minds en Weight Watchers wel het geval is.

Aan de andere kant is ‘balansen’ wel:

  • super leuk om te doen
  • prima zelfstandig vol te houden (ook op de lange termijn)
  • simpel
  • overzichtelijk
  • inspirerend
  • doeltreffend
  • helemaal gratis

Mocht het gratis balansen onverhoopt toch niet blijken te werken voor jou, kun je altijd nog overstappen op begeleid en betaald afslanken.

Je hebt dus eigenlijk niets te verliezen, behalve die overtollige kilo’s die je toch al graag kwijt wilde!

Het lichaam

De psyche

Het programma

De coach-kaarten

Voedingstabellen

Online afslankdagboek met GRATIS weekmenu’s

 

Ook beginnen met het gratis online afslankprogramma?

Ga dan naar: www.123balansen.nl

Al fijn bezig? 🙂

Ga dan naar mijn afslank dagboek en doe weer lekker met me mee.

 

Afslank blog >HOME.