Online handlezing, handanalyse via e-mail

online handlezing

Als u een online handlezing wilt aanvragen, is het belangrijk om op de juiste manier de foto’s van uw handen te maken en mij deze in een groot bestand toe te sturen. Foto’s die met de mobiele telefoon worden gemaakt zijn voor mij doorgaans prima om mee te werken.

Ook is het fijn als de foto’s van uw handen gemaakt worden tegen een donkere of lichte (in elk geval effen kleur) achtergrond.

consult handlezen

Het is voor mij belangrijk om goed zicht te hebben op:

  • Uw beide handpalmen (zowel gestrekt als ietwat in een kommetje)
  • De bovenkant van uw beide handen (een foto van uw handen in ontspannen toestand van bovenaf gezien)
  • Van elke vinger een close-up van de binnenzijde van uw vingertop (zodat ik de structuur van uw huid/vingerafdruk kan zien). Hierbij graag in het bestand noteren om welke vingertop het gaat. Bijvoorbeeld: wijsvinger rechts, middelvinger rechts, etc.

 

 

 

 

Het is voor mij belangrijk te weten:

  • wat uw leeftijd is (dit met het oog op verleden, heden en toekomst)
  • of u links -of rechtshandig bent

Uw dominante hand is de hand waarmee u schrijft. Deze hand toont wat er al is gebeurd in uw leven en wat u nog kunt verwachten. Ook staan in deze hand uw aangeboren talenten geschreven die u te allen tijde kunt benutten.

Uw niet-dominante hand is de hand waar u niet mee schrijft. Deze hand toon vooral uw gedachten, gevoelens,  wensen, de dingen die u graag nog zou willen doen. Ook zeer interessant om te bekijken omdat we hierbij in uw dominante hand kunnen bekijken of uw wensen overeenkomen met uw talenten.

Zijn uw wensen haalbaar? Waar zou u meer aandacht aan kunnen besteden om de kans op succes te vergroten? Welke blokkades moeten worden opgeheven en welke problemen overwonnen?

Heeft u interesse in een online handlezing of heeft u hier vragen over? Stuurt u mij dan een berichtje via het contactformulier op deze website of een mailtje via: info@nathalie-kriek.nl

Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

VIP Hands >HOME