Online tarot cursus voor beginners

tarot workshop

De tarot cursus voor beginners kan zowel in de salon worden gevolgd als online via Zoom, Skype of Whereby. Op deze pagina richt ik me op de online variant. U leest hier wat de tarot cursus voor beginners inhoudt en hoe u zich hiervoor kunt aanmelden.

De tarot cursus is niet van buurthuis niveau maar is er echt op gericht om u te leren hoe u serieuze tarotreadings kunt doen voor uzelf en voor anderen en/of er zelfs uw werk van te maken.

Online tarot cursus voor beginners

Duur: 20 uur (tien lessen van twee uur of anders in overleg)

Data: in overleg

De kosten voor de gehele cursus bedragen incl. 21% BTW:

privé les

€ 1300,00

twee personen

€ 650,00  pp

drie personen

€ 433,00 pp

vier personen

€ 325,00  pp

Betaling in termijnen mogelijk in overleg. Bij aanmelding krijgt u het cursusboek De Tarot in het Kort gratis thuisgestuurd. Het enige dat u zelf dient aan te schaffen is een pakje Rider Waite Tarotkaarten.

Rider Waite Tarot

Wanneer u op de link naar de tarotkaarten klikt, ziet u diverse uitvoeringen van de Rider Waite kaarten. Van het ene deck zijn de kleuren feller, het andere deck bevat een grotere maat kaarten, etc. Het maakt niet uit welke u kiest, dit is een kwestie van smaak.  Wel is het voor de cursus belangrijk dat u een tarotdeck kiest dat is gebaseerd op de Rider Waite symboliek.

Elk pakje kaarten van de Rider Waite is dus goed. Bij twijfel kunt u me natuurlijk altijd even mailen of appen: 0625201845

Wilt u zich aanmelden? Dit kan via het contactformulier op deze website of via de mail: info@nathalie-kriek.nl

Vervolgens plannen we in overleg de lessen in en komen we op de geplande data en tijdstippen samen online via Zoom. Wat de cursus inhoudt leest u hieronder.

Online tarot cursus voor beginners

Eerste les

Beknopt leg ik u het verschil uit tussen de kleine en grote arcana en gaan we direct van start. We beginnen met de eerste serie van de kleine arcana; de Zwaarden serie. We leren de Zwaarden kaarten 1 t/m 10 in razend tempo uit ons hoofd volgens de VIP-Tarot in het kort-methode. Deze eerste les kunt u direct beginnen met het oefenen van uw eerste kaartleggingen. Zo snel kan het gaan!

Tweede les

De tweede les komt de Staven serie aan de beurt. We leren Staven 1 t/m 10 op dezelfde manier als de Zwaarden serie en gaan ook hier weer direct aan de slag met echte tarot kaartleggingen, zowel voor uzelf als voor uw medecursisten. Volgt u de cursus alleen? Dan legt u voor uzelf én voor mij de kaarten.

Derde les

De derde les ‘doen’ we de tien Bokalen kaarten. Wederom leren we deze in sneltreinvaart middels de VIP tarot in het Kort methode. We zijn nu al bijna op de helft van alle 78 tarotkaarten en het kost u niet de minste moeite. Ook deze les wordt er veelvuldig geoefend met het kaartleggen voor uzelf én voor elkaar.

Vierde les

Tijdens de vierde les leren we de laatste serie van de kleine arcana: de Pentakels serie. U kunt nu al redelijk snel en gemakkelijk de kaarten duiden tijdens uw eigen korte tarot readings. Doorgaans staan de meeste cursisten op dit punt versteld van hun eigen kunnen. Dit is het moment waarop  het tarot lezen er alleen maar leuker en interessanter op wordt.

Vijfde les

De hofkaarten zijn aan de beurt. De meest pittige les van de hele cursus, maar samen komen we hier doorheen! Ook deze les wordt er flink geoefend met de kaarten en wordt er weer op speelse wijze voor uzelf en elkaar ‘ge-read‘.

Zesde les

De eerste helft van de Grote Arcana; super leuk voor iedereen! De tarot readings die we voor elkaar doen worden diepzinniger en serieuzer.

Zevende les

De tweede helft van de Grote Arcana. Aan het einde van deze les kent u alle 78 tarotkaarten uit het hoofd en kunt u tijdens het doen van uw readings het complete tarotdeck gebruiken.

Achtste les

Deze les gebruiken we om alle betekenissen van de tarotkaarten nog even te herhalen, om vervolgens onze eerste echte volwaardige tarotreading te doen middels een wel zeer interessant tarot legpatroon met zeven kaarten.

Negende les

Tijdens de negende les leer ik u een ander tarot legpatroon dat voor alle vragen geschikt is. Nu leert u ook hoe u de basisbetekenissen van de tarotkaarten op diverse vragen over uiteenlopende onderwerpen kunt toepassen. Elke cursist krijgt deze les het antwoord op een vraag en doet op zijn beurt een reading voor een andere cursist.

Tiende les

We leren het meest belangrijke legpatroon in Tarotland en… krijgt u na afloop het VIP Tarot certificaat opgestuurd. Uiteraard met een klein cadeautje erbij; dat heeft u wel verdiend!

 

Wilt u liever op uw eigen manier en zonder al te veel kosten thuis leren? Wellicht heeft u iets aan het > Tarot Blog

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.

 

VIP Tarotschool >HOME

VIP Tarot >HOME