Online tarot workshop via Zoom

online tarot workshops

Een online tarot workshop is in tijden van corona en/of in het geval van een harde lockdown een fantastisch alternatief voor een tarot workshop in de salon. We doen exact dezelfde workshop als in de salon. Eén op één of met een gezellig groepje via Zoom.

Elke tarot workshop die normaliter bij mij in de salon plaatsvindt, is ook te boeken als online variant. Een overzicht van alle workshops vind u verderop deze pagina onder de afbeelding.

Ziet u een workshop die u leuk lijkt en wilt u zich aanmelden? Dit kan via het contactformulier op deze website of via de mail: info@nathalie-kriek.nl

We maken dan in overleg een afspraak en komen samen op de afgesproken datum en tijd online via Zoom.

Alle tarot workshops zijn per uur of per half uur te boeken.

De kosten hiervoor bedragen € 50,00 per uur en € 20,00 per half uur, ongeacht of u de workshop alleen, met zijn tweeën, met zijn drieën of met zijn vieren wilt volgen. Bent u met meerdere personen, rekent u dan op ongeveer een half uur kaarten duiden per persoon. Langer mag natuurlijk ook als u dat leuk vindt, maar een half uur is wel het minimum.

Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven is het maximum aantal deelnemers per online tarot workshop: 4. 

Het enige dat u tijdens de workshop nodig heeft is een pakje Rider Waite Tarotkaarten om zelf mee te werken.

Werkwijze online tarot workshop

Hoewel we tijdens de tarot workshops altijd met speciale thema kaarten werken, hoeft u deze natuurlijk niet zelf aan te schaffen.

Wanneer u tijdens de workshop voor de camera zelf uw kaarten uit uw Rider Waite deck trekt, pak ik uit mijn eigen speciale tarotdeck dezelfde kaarten en laat u deze online duiden.

Bijvoorbeeld: U doet online de kerst workshop en trekt uit uw eigen Rider Waite deck Staven Ridder, Bokalen 8, Pentakels 2 en Staven 7.

Ik trek dan dezelfde kaarten uit het speciale kerst tarotdeck, leg deze op het kerst tarot board, maak er een foto van en laat u deze (onder mijn begeleiding) online duiden.

online tarot workshop

De (online) tarot workshops

Hierna volgt het overzicht van online tarot workshops waaruit u een keuze kunt maken inclusief de omschrijvingen ervan.

Volle maan tarot workshop

Tijdens volle maan is het belangrijk om af te rekenen met het verleden. Wat hebben we de afgelopen tijd minder goed gedaan of niet zo handig aangepakt? Waar moeten we meer aandacht aan besteden of juist per direct mee stoppen? En hoe doen we dat?

Dit doen we door te kijken naar:

 • Het sterrenteken (sterrenbeeld) waar de huidige volle maan in staat
 • In welk Huis dit sterrenteken staat in uw persoonlijke geboorte horoscoop
 • Dit is het Huis (levensgebied) wat nu vooral uw aandacht nodig heeft en waar we met de tarot vragen over gaan stellen

 

Nieuwe maan tarot workshop

De nieuwe maan wordt alleen aan de achterkant verlicht door de zon waardoor wij vanaf ons deel van de aarde slechts een kleine sikkel zien die elke dag groeit (toenemende maan). Wanneer het nieuwe maan is, is het een perfect moment om u voor te bereiden op de komende maand en uzelf af te vragen wat u wilt bereiken, waar u aan wilt werken en welke droom u wilt najagen.

De nieuwe maan helpt ons een handje bij het verkrijgen van nieuwe inzichten waar we de komende tijd mee aan de slag kunnen gaan. Voor de workshop van start gaat maak ik thuis zelf al uw geboortehoroscoop zodat we direct kunnen bekijken op welk levensgebied de huidige nieuwe maan van invloed is en welke vragen u (onder mijn begeleiding) aan de tarot zou kunnen stellen.

Dit doen we door te kijken naar:

 • Het sterrenteken (sterrenbeeld) waar de huidige nieuwe maan in staat
 • In welk Huis dit sterrenteken staat in uw persoonlijke geboorte horoscoop
 • Dit is het Huis (levensgebied) wat nu vooral uw aandacht nodig heeft en waar we met de tarot vragen over gaan stellen

 

Tarot workshop maandvoorspelling

Wat is de algemene energie voor u deze maand en wat wordt u geadviseerd op het gebied van liefde/vriendschap, financiën, werk, welzijn en persoonlijke ontwikkeling?

 

Tarot workshop seizoenskaartlegging

Wat kunt u verwachten van de tarot workshop ‘Seizoenskaartlegging’? Tijdens elke seizoensworkshop richten we ons op vragen die horen bij het thema van het desbetreffende seizoen en die op dat moment belangrijk zijn met het oog op onze huidige situatie en persoonlijke ontwikkeling.

Lente: Zaden

Zomer: Bloeien

Herfst: Oogsten

Winter: Afronden

 

Tarot workshop Mystic Mirror

De Tarot Mystic Mirror workshop is misschien wel de meest verrassende workshop van allemaal.

Als u een liefhebber bent van tarot, mag u deze once-in-a-lifetime workshop eigenlijk niet missen. (Deze workshop kunt u eigenlijk maar één keer echt goed doen in uw leven.)

 

Tarot workshop Vrijdag de 13e

Tijdens deze workshop checken we onze ‘good luck’, ‘bad luck’, ‘changing luck’, ‘wishing bone’ en… vinden we iets op de 13e verdieping waar we écht zo spoedig mogelijk vanaf moeten. Spannend!

 

Trick or treat workshop Halloween night

Op een speciaal Halloween tarot spread board doet u (onder mijn begeleiding) uw eigen tarot kaartlegging waarbij duidelijk wordt waarop u de komende 13 weken getrakteerd wordt en hoe u door anderen of door uzelf in de maling wordt genomen.

Trick or treat, what is sour, what is sweet?

 

Tarot workshop Holiday Spread (uw kerstcadeau!)

De tarot workshop ‘Holiday Spread’ zou ook best ‘Christmas Present’ kunnen heten. Tijdens deze workshop werken we met het speciaal ontworpen Rider Waite Kerst Tarot deck naar uw persoonlijke kerstcadeau toe.  Wat heeft de magie van this holiday  season voor u in petto?

 • Wat leren deze donkere dagen voor kerst u?
 • Waar dient u nu uw eigen licht op te schijnen?
 • Hoe kunt u volop genieten van deze serene periode?
 • Wat dient u nu langzaam maar zeker los te laten?
 • Hoe kunt u zich optimaal voorbereiden op het nieuwe jaar?
 • Wat is uw ultieme kerstcadeau voor 2022?

 

Tarot workshop oudejaarsreflectie

Tijdens de tarot workshop ‘Oudejaarsreflectie’ blikken we terug op het afgelopen jaar. Door het oude jaar duidelijk in kaart te brengen zijn we beter in staat de balans op te maken voor het nieuwe jaar. De vragen die u zichzelf middels een prachtig tarotdeck kunt stellen zijn bijvoorbeeld:

 • Wat valt er te vieren?
 • Wat was uw grootste uitdaging vorig jaar?
 • Wat heeft u geleerd?
 • Waar neemt u afscheid van?
 • Waar gaat u in het nieuwe jaar mee door?

 

Tarot workshop nieuwjaarsvoorspelling

Tijdens de tarot workshop ‘Nieuwjaarsvoorspelling’ kijken we een jaar vooruit. Door uzelf alvast een aantal belangrijke doelen te stellen en te bekijken welke levensgebieden er extra aandacht nodig hebben, vergroot u de kans op een positief en misschien zelfs succesvol nieuw jaar.

De vragen die u zichzelf middels een prachtig tarotdeck kunt stellen zijn bijvoorbeeld:

 • Wat wil ik in het nieuwe jaar bereiken?
 • Van welke talenten moet ik meer gebruik maken?
 • Welke valkuilen dien ik te vermijden?
 • Welke externe factoren werken mee en welke tegen?
 • Wat wordt mijn belangrijkste (levens)les komend jaar?

Tot slot trekt u voor uzelf nog vier kaarten die u laten zien wat u in het nieuwe jaar kunt verwachten op het gebied van liefde, vriendschap, werk en financiën.

 

Tarot workshop toekomst voorspellen

Met de tarot kun je niet de toekomst voorspellen. Klopt dat wel? Ja, dat klopt. Niemand is in staat om bewust de toekomst te voorspellen. Maar… hoe zit het met het doen van ónbewuste voorspellingen?

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met ons onderbewustzijn en laten we de tarot kaarten hieruit informatie opdiepen die inderdaad wel eens een voorspelling zou kunnen bevatten…. En wat die malle glazen bol hiermee te maken heeft? Meld uzelf aan en u zult het zien.

 

Tarot business workshop

Tijdens de tarot business workshop kunt u een specifieke vraag stellen over uw carrière. Voor we de workshop van start gaan kunt u mij via e-mail of Whatsapp laten weten welke vraag u tijdens de workshop wilt gaan stellen, zodat ik alvast een gepast legpatroon voor u kan uitwerken waarmee u niet alleen een uitgebreid, maar ook een heel duidelijk antwoord op uw vraag krijgt.

Enkele voorbeelden van vragen die zeer geschikt zijn voor deze avond zijn o.a.:

 • Is het verstandig om een eigen zaak te beginnen?
 • Hoe kan ik een eigen bedrijf beginnen?
 • Is het beter om te gaan werken in vast dienstverband of als freelancer?
 • Is het verstandig om deze baan aan te nemen?
 • Is het verstandig om ontslag te nemen?
 • Is het verstandig om per (datum) ontslag te nemen of per (datum)?
 • Hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien?
 • Hoe kan ik mezelf onderscheiden van anderen in deze branche?
 • Waarom voel ik me niet op mijn plek binnen het bedrijf waar ik werk?
 • Hoe kom ik hogerop in mijn werk?
 • (Wat u zelf vragen wilt)

 

Workshop tarot jaarkaart berekenen

Tijdens de workshop tarot jaarkaart berekenen maken we op basis van uw verjaardag een rekensom die onthult wat uw persoonlijke jaarkaarten zijn. Ja, inderdaad. U heeft niet één jaarkaart, u hebt er meerdere! En allemaal laten ze iets anders zien, allemaal hebben ze hun eigen boodschap voor u voor het komende jaar.

De tarot jaarkaart kan op elk moment van het jaar berekend worden zowel voor uzelf als voor iemand anders. Op een verjaardag, op nieuwjaarsdag, maar ook op elke ander gewenst moment. De berekening gaat elk jaar op een vast tijdstip in voor degene voor wie u de berekening maakt, ongeacht op welke dag u de berekening doet.

Zowel de grote als de kleine arcana doet mee, dus: grote en kleine geheimen worden zichtbaar!

 

Tarot workshop de kwintessens

Tijdens deze workshop gaat u leren wat de kwintessens is van een tarotreading.  De kwintessens laat zich het beste omschrijven als: ‘waar het eigenlijk om gaat’. Het geeft een beknopte maar absoluut duidelijke samenvatting van de reading die u zojuist heeft gedaan en bevat vaak zelfs nog een extra boodschap voor degene voor wie de kaart gelegd is.

Vaak is het moment dat ik de kwintessens erbij haal het moment waarop bij mijn cliënten het kwartje valt. Absoluut de moeite waard dus om hier meer over te weten te komen als u zich op een wat serieuzere manier bezighoudt met tarot.

 

Before and After tarot workshop

Before & After tarot workshop. Tijdens deze workshop stelt u een vraag naar keuze en trekt u vervolgens een kaart uit het Rider Waite Tarot Deck. Uw kaart legt u in het midden van het speciale tarot spread board waar we deze avond mee gaan werken.

Daarna pakken we samen uit het ‘Before Tarot Deck’ en het ‘After Tarot Deck’ de kaarten die bij uw kaart horen. De ‘before’ kaart legt u links van uw getrokken kaart, de ‘after’ kaart legt u rechts.

U heeft nu drie kaarten op een rij liggen die u gezamenlijk meer inzicht in uw situatie geven en mogelijk zelfs het antwoord op uw vraag!

 

Slank met symboliek workshop

Tijdens de tarot workshop ‘Slank met symboliek’ gaan we iets heel interessants doen. We beginnen de avond met het trekken van de psychologische OH kaarten om te achterhalen waarom we het moeilijk vinden om op gewicht te blijven en waarom we (te) veel eten. De spiegel die de – speciaal voor dit thema uitgekozen – tarot ons voorhoudt zal veel duidelijk maken.

Vervolgens maken we de reading af met de tarot waarbij we de vraag stellen:

 • Waar kom ik het meest van aan?
 • Wat moet ik per direct loslaten?
 • Wat moet ik veranderen?
 • Waar put ik steun uit om je nieuwe levensstijl vol te houden?

Deze workshop zal niet direct alles oplossen, maar wel een duidelijk inzicht geven in de oorzaak van uw overgewicht en… een passende oplossing bieden.

 

Tarot meditatie

Wat kunt u verwachten van de workshop tarot meditatie? Een heleboel! Voor we met de meditatie van start gaan trekt u een persoonlijke tarotkaart uit het tarotdeck. U kunt deze blind trekken of bewust uitzoeken op basis van welke afbeelding u op dit moment het meeste aanspreekt.

Wat daarna volgt laat zich haast niet beschrijven. Diepgaande begeleidende muziek, hypnotiserende lichteffecten en… een verbazingwekkende confrontatie met jezelf en een schat aan nieuwe inzichten.

Om de cirkel rond te maken kunt u na afloop van uw meditatiemoment een vraag stellen aan de tarot.

Wat was u tijdens de meditatie nog niet helemaal duidelijk geworden? Waarom reageert u zo emotioneel? Wat is de les die u hieruit kunt trekken?

Wie durft…?

 

Tarot workshop op maat

De tarot workshop op maat wordt helemaal aan uw eigen wensen aangepast. De workshop kan voor 1, 2, 3 of 4 personen worden gecreëerd. Per persoon wordt er qua aandacht en persoonlijke begeleiding (afhankelijk van wat er wordt geleerd en gedaan) gemiddeld een half uur uitgetrokken. Tenzij u de workshop alleen wilt doen natuurlijk, dan wordt de tijd volledig aan u besteed.

Bij de tarot workshop op maat bepaalt u dus zelf wat u wilt leren, wat we gaan doen, met hoeveel personen u komt en wanneer.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? U kunt mij bereiken middels het contactformulier op deze website of via: info@nathalie-kriek.nl

 

Tarot workshops >HOME

Online Tarotschool >HOME

VIP Tarot Salon >HOME

 

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.