Online tarotparty via Zoom

online tarotparty zoom

Een online tarotparty via Zoom (of Whereby) is bedoeld om de (strenge) coronamaatregelen wat draaglijker te maken met een beetje online spiritainment; een thuisfeestje maar dan anders. Een welkome afleiding in tijden van lockdown of (zelf)quarantaine.

Bedenkt u zich eens hoe het zou zijn: u en uw vriendinnen, met zijn allen in één Zoom meeting waarbij ik voor jullie allemaal om de beurt een tarotreading doe waarbij u mij kunt vragen wat u wilt.

Helaas kan ik in dit geval niet de catering voor u verzorgen maar het staat u uiteraard geheel vrij om zelf te zorgen voor een lekker hapje en drankje tijdens het kaartleggen; we moeten er zelf wat van maken. Gelukkig komen we met een beetje creativiteit en gezelligheid een heel eind!

Vragen over liefde, vriendschap, financiën, werk, welzijn en alles daartussenin; alles is mogelijk. Eén of meer uurtjes puur spiritainment voor u en uw vriendinnen om op die manier samen even aan de sleur te ontsnappen van thuis werken, thuis zitten en niet (vaak) de deur uit mogen.

Heerlijk samen lachen en huilen; het zijn juist dit soort ontladingen waar u even helemaal van opknapt.

Daarbij kunt u ook nog eens kiezen uit een speciaal themafeest. Valt er iets te vieren? Is er iemand jarig? Zwanger? Gaat één van jullie trouwen of is er iets anders feestelijks aan de hand? Bij een legaal coronafeest in de vorm van een online tarotparty hoeft er niets aan jullie neus voorbij te gaan.

Elke tarotparty die u normaliter bij u thuis of bij mij in de salon kunt organiseren, is ook te boeken als online variant. Voor meer informatie over de verschillende soorten tarotfeestjes klikt u op onderstaande links.

Alle online tarot party’s zijn per uur of per half uur te boeken (met een minimum van één uur).

Het tarief voor de online tarotparty bedraagt € 100,00 per uur. Wanneer u voor drie uur een online VIP Tarotparty boekt gelden de volgende tarieven:

eerste uur:

€ 100,00

tweede uur:

€ 75,00

derde uur:

€ 50,00

 

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? U kunt mij bereiken middels het contactformulier op deze website of via: info@nathalie-kriek.nl

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.

 

VIP Tarot partyservice >HOME

VIP Tarot >HOME