De VIP Tarot cadeaubon

Origineel cadeau idee Tarot cadeaubon

Bent u op zoek naar een origineel cadeau idee? De VIP Tarot cadeaubon is de perfecte verrassing voor iemand die rondloopt met vragen, twijfels heeft, voor een belangrijke keuze staat of wel wat advies kan gebruiken.

Of het nu gaat om een persoonlijk consult in de salon of een tarot -of Lenormand reading via WhatsApp, E-mail, Zoom of Skype.

De VIP Tarot cadeaubon is ook geschikt om iemand een deelname aan een tarot workshop cadeau te doen of zelfs een complete cursus. Immers, u bepaalt zelf het bedrag en het doel!

Zelfs als diegene eigenlijk niets heeft met kaartleggingen, is dit een mooie gelegenheid om hem of haar op een leuke manier kennis te laten maken met wat er allemaal mogelijk is met kaarten zonder dat het hem of haar zelf iets kost; het is immers een cadeau.

U ontvangt de mooi vormgegeven VIP Tarot cadeaubon in een blanco envelop die u zelf kunt beschrijven en/of versieren of volledig ingevuld in e-mailbijlage of WhatsApp bericht zodat u het direct naar de begunstigde kunt doorsturen.

De ontvanger bepaalt zelf wanneer hij/zij een afspraak maakt. Gelieve wel binnen een jaar, want zolang is de cadeaubon geldig.

De cadeaubon kan zowel online als in de salon gekocht én ingewisseld worden.

VIP Tarot Salon

Snuiverstraat 63A – unit 007.

1561 HB Krommenie

Tel. 06 25201845

info@nathalie-kriek.nl

 

VIP Tarot >HOME

VIP Lenormand >HOME