Persoonlijk horoscoopboek laten maken

Persoonlijk horoscoopboek

Open Kaart Producties staat bij de KvK ingeschreven als een bedrijf dat scheppende kunst combineert met overige dienstverlening. Dit ziet u ook duidelijk terug in het product.

Waar verreweg de meeste astrologen de horoscoop met de computer maken en vervolgens hierbij een persoonlijke of telefonische mondelinge uitleg aanbieden, interpreteer ik de hele horoscoop met de hand en werk ik deze in PDF bestand voor u uit zodat u deze op elk gewenst moment kunt lezen en herlezen.

Ook is het mogelijk om dit bestand in boekvorm te gieten zodat u werkelijk een mooi, nuttig en persoonlijk document in handen heeft.

Dit omdat ik van mening ben dat men eerder een boek pakt om een en ander op het gemak nog eens terug te lezen dan dat men een gesproken opname beluistert.

Daarbij is een persoonlijk horoscoopboek ook ontzettend handig bij wijze van ondersteuning bij de opvoeding van een kind of om uzelf beter te leren kennen. Een persoonlijke geboorte horoscoop kunt u de rest van uw leven gebruiken als leidraad.

Eerlijk is eerlijk is eerlijk, een persoonlijk horoscoopboek laten maken is niet goedkoop. Aan de andere kant, als u het bedrag dat u betaalt voor de horoscoop deelt door het aantal jaren dat u er plezier van zult hebben, komt u waarschijnlijk uit op één tot hooguit een paar tientjes per jaar, in dat opzicht valt de prijs dan weer reuze mee.

Omdat het persoonlijk interpreteren en het handmatig uitwerken van een horoscoop ontzettend veel tijd kost, zal ik de uren die ik erin steek ook daadwerkelijk in rekening moeten brengen. Immers, de tijd dat ik met een persoonlijke horoscoop bezig ben, kan ik niet benutten aan ander werk (bijvoorbeeld voor de media of in mijn praktijk).

Het is een cliché, maar wel degelijk waar. Tijd is nu eenmaal geld en astrologie op deze manier een ambacht.

Omdat ik me terdege bewust ben van het feit dat niet iedereen zich dit kan veroorloven heb ik ook enkele alternatieven op deze website gezet.

  1. De mogelijkheid om een deelhoroscoop aan te vragen, waarbij ik alleen kijk naar het onderwerp van uw keuze of het thema waar u een vraag over heeft.
  2. De mogelijkheid om zelf een horoscoop te maken met behulp van handige stappenplannen.

Wilt u toch een boek laten maken? >HIER vindt u de tarieven voor de verschillende horoscopen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt mij bereiken via:

 

VIP Astro >HOME.