Nathaliekriek.nl

Persoonlijk horoscoopboek laten maken

Persoonlijk horoscoopboek

Ik zal het maar direct eerlijk zeggen. Als u een persoonlijk horoscoopboek wilt laten maken kan dit behoorlijk in de papieren lopen. Op deze pagina zal ik u uitleggen waarom.

Waar verreweg de meeste astrologen de horoscoop met de computer maken en vervolgens hiervan een persoonlijke, mondelinge uitleg bieden, interpreteer ik de hele horoscoop met de hand en werk ik deze volledig zwart op wit voor u uit zodat u deze op elk gewenst moment kunt lezen en herlezen.

Dit omdat ik van mening ben dat men eerder een boek pakt om een en ander op het gemak nog eens terug te lezen dan dat men een gesproken opname beluistert.

Daarbij is een persoonlijk horoscoopboek ook ontzettend handig bij wijze van ondersteuning bij de opvoeding van een kind of om uzelf beter te leren kennen.

Omdat het persoonlijk interpreteren en het handmatig uitwerken van een horoscoop ontzettend veel tijd kost, zal ik de uren die ik erin steek ook daadwerkelijk in rekening moeten brengen. Immers, de tijd dat ik met een persoonlijke horoscoop bezig ben, kan ik niet benutten aan ander werk (bijvoorbeeld voor de media of in mijn praktijk).

Het is een cliché, maar wel degelijk waar. Tijd is nu eenmaal geld.

Omdat ik me terdege bewust ben van het feit dat niet iedereen zich dit kan veroorloven heb ik ook enkele alternatieven op deze website gezet.

  1. De mogelijkheid om een deelhoroscoop aan te vragen, waarbij ik alleen kijk naar het onderwerp van uw keuze of het thema waar u een vraag over heeft.
  2. De mogelijkheid om zelf een horoscoop te maken met behulp van handige stappenplannen.

Wilt u toch een boek laten maken? >HIER vindt u de tarieven voor de verschillende horoscopen.

 

VIP Astro >HOME.