Persoonlijke droomanalyse

droomduiding

Door middel van een persoonlijke droomanalyse kan niet alleen de vinger op de zere plek worden gelegd  met het oog op onbewuste onzekerheden of angsten, maar komt u er ook meteen achter of u al dan niet op de juiste weg bent. Het maakt eventuele onduidelijkheden letterlijk crystal clear!

Heeft u ook een telkens terugkerende droom waarvan u dolgraag wilt weten wat deze nu eigenlijk betekent? Of had u ooit een eenmalige droom die u altijd is bijgebleven? Wellicht kan ik u verder helpen door middels uw dromen uit te puzzelen welke stukjes er eventueel nog ontbreken zodat u (eindelijk) weer verder kunt.

Droompsychologie is ontzettend interessant en wordt vandaag de dag helaas nog te vaak afgedaan als zweefmolerij, terwijl de werking ervan eigenlijk heel logisch is.

Alles wat we overdag ervaren wordt opgeslagen in ons onderbewustzijn. Niet alleen de dingen die we lezen, zien, horen, proeven, ruiken, maar ook onze onzekerheden, angsten, twijfels, plannen en wensen.

Wanneer we slapen worden alle nieuwe indrukken die we overdag hebben opgedaan vermengd met de scala aan informatie die al in ons onderbewustzijn zat opgeslagen. 

Tijdens onze slaap, wanneer ons onderbewustzijn in rust is, komt bij wijze van verwerkingsproces het onderbewustzijn naar boven. Dit zijn onze dromen.

Onze dromen bestaan dus eigenlijk uit nieuw opgedane indrukken, vermengd met onze eigen hoop en vrees en een scala aan herinneringen van onze kindertijd tot nu.

Dat is de reden waarom onze dromen aanwijzingen bevatten over wat ons bewust en onbewust bezig houdt. 

Een persoonlijke droomanalyse is daarom een zeer goede manier om uzelf middels droompsychologie een spiegel voor te houden om erachter te komen waarom u droomt wat u droomt en vooral: welke boodschap u hier voor uzelf kunt uithalen.

Persoonlijke droomanalyse

Hoe langer uw droom is, hoe langer ik ermee bezig ben om deze goed in mij op te nemen en voor u te ontrafelen en analyseren. Om deze reden hanteer ik bij het analyseren van dromen tarieven per A4. De vuistregel hierbij is: wanneer u een vol getypt A4 stuurt, zult u 1 á 2 volledig beschreven A4 tjes terug ontvangen.

Wanneer u mij uw droom heeft gestuurd, maak ik hiervan een nauwkeurige analyse op basis van droompsychologie. Wat betekent de symboliek en hoe betrek ik deze op u als persoon?

Hierbij is de fotoreading die ik voor u zal doen dan ook van groot belang. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden!

Prijs: € 35,00 incl. 21% BTW.

Uw droom insturen kan gewoon via e-mail naar: info@nathalie-kriek.nl

Ik neem dan zsm contact met u op.

 

Wilt u weten hoe een droomanalyse er ongeveer uitziet? Eerder verzorgde ik de droomrubriek ‘Waanzinnig gedroomd’ op VROUW.nl. Hier vindt u enkele voorbeelden en kunt u kijken wat u van een persoonlijke droomduiding kunt verwachten.

 

VIP Dreams >HOME.

persoonlijke droomanalyse