Psychosociale hulpverlening

Psychosociale hulpverlening

Psychosociale hulpverlening is een vorm van coaching bij problemen op persoonlijke, relationele of maatschappelijke gebieden. Dit kan te maken hebben met familie, gezin, relaties, werk of bepaalde instanties. 

Samen gaan we terug naar de wortel van het probleem, daar waar het allemaal mee begon. We bekijken wat er daarna allemaal is gebeurd of misgegaan, zodat we elk punt gericht kunnen aanpakken.

Als u het prettig vindt kunnen we hierbij ter ondersteuning en/of aanvullend advies coachkaarten, inzichtkaarten, psychologische kaarten of tarotkaarten gebruiken. Indien u hier niet voor openstaat kan het uiteraard ook zonder.

Nadat u uw verhaal heeft gedaan stel voor u een stappenplan op waarmee u zelf aan de slag kunt om daar waar het mogelijk is  de dingen weer in goede banen te leiden zodat u uw leven weer op de rit krijgt en de innerlijke rust weerkeert.

 

De kosten voor een individueel consult bedragen € 75,00 per uur of € 37,50 per half uur. Dit is  inclusief 21% BTW. 

 

De VIP Tarot Salon bevindt zich in Krommenie (Zaanstad), omgeving

Assendelft | Wormerveer | Westzaan | Koog aan de Zaan | Zaandijk | Zaandam

Wilt u liever een consult via WhatsAppe-mail, Zoom, Whereby of Skype? Ook dat is mogelijk. Hiervoor gelden andere tarieven, klikt u voor meer informatie op de linkjes.

 

Afspraken

Een afspraak maken in de salon is mogelijk via:

Maak een afspraak knop

 

Betalingen

Betaling mogelijk via pin of contant.

 

VIP Coach >HOME.

coach zaanstad