Relatietherapie of relatiebemiddeling met tarot

relatiebemiddeling relatietherapie

Relatietherapie of relatiebemiddeling met tarot, kunt u dit wel serieus nemen? Absoluut! De psychologische werking van de tarotkaarten wordt nog steeds onderschat. Juist door goed te kijken welke associaties de afbeeldingen oproepen bij beide partners, kunnen er veel relatieproblemen bij de wortel worden aangepakt.

Voor wie is relatietherapie of relatiebemiddeling met behulp van tarot -en andere coachkaarten geschikt?

  • Relatietherapie met tarot is geschikt voor koppels die ondanks de relatieproblematiek die zij ondervinden, allebei nog steeds bereid zijn om aan de relatie te werken.
  • Relatiebemiddeling met tarot is geschikt voor ex geliefden die bijvoorbeeld wegens het hebben van kinderen toch op een goede manier met elkaar willen blijven omgaan. Het belang van een goede communicatie staat hierbij voorop.

Naast de tarot wordt ook gebruik gemaakt van de OH kaarten die vaak een diepgaand effect hebben op de psyche; een ideale methode om onderdrukte gevoelens op te diepen en/of een verstoorde communicatie weer op gang te brengen.

Voelt u zich aangesproken en staat u open voor deze vorm van counseling, dan bent u samen van harte welkom in de VIP Tarot Salon om daar in alle rust uw problemen (letterlijk) in kaart te brengen en samen met u te werken aan een oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden.

Voor het eerste consult is een boeking van twee uur aan te raden, zodat u rustig de tijd heeft om allebei uw kant van het verhaal te vertellen en duidelijk te maken waar u binnen de relatie tegenaan loopt. Op basis van uw beider hulpvraag kunnen we daarna direct starten met de sessie.

Vaak is deze ene sessie al voldoende om nader tot elkaar te komen en van hieruit zelf verder aan de slag te gaan met de verkregen inzichten en adviezen.

De kosten voor een sessie relatietherapie of relatiebemiddeling met tarot bedragen € 75,00 per uur. Dit is  inclusief 21% BTW. 

 

De VIP Tarot Salon bevindt zich in Krommenie (Zaanstad), omgeving

Assendelft | Wormerveer | Westzaan | Koog aan de Zaan | Zaandijk | Zaandam

 

Afspraken

Een afspraak maken is mogelijk via:

Maak een afspraak knop

 

Betalingen

Betaling mogelijk via pin of contant.

 

Adresgegevens

VIP Tarot Salon

Snuiverstraat 63a, unit 007

1561 HB Krommenie

Noord Holland

(gratis parkeren, rolstoelvriendelijke entree en mindervaliden toilet aanwezig)

Geen vervoer? Geen probleem!

Bij VIP Tarot Salon kunt u ook terecht voor een consult via Whats App,  Zoom, Skype Whereby of e-mail.

 

Tarot consulten >HOME

VIP Tarot >HOME

 

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.