Review Erotic Fantasy Tarot

Review Erotic Fantasy Tarot. Hoewel ik in mijn praktijk word overspoeld door vragen over de liefde, zijn er slechts weinig cliënten die mij specifieke vragen over hun seksleven durven te stellen. Voor het handjevol mensen die dit wel doen heb ik een prachtig tarotdeck achter de hand dat geheel is toegespitst op erotiek.

Let wel, erotiek. De tekeningen zijn spannend maar smaakvol, in tegenstelling tot sommige andere kaarten die echt helemaal niets aan de verbeelding overlaten, maar hierover een andere keer.

Vandaag hebben we het over de Erotic Fantasy Tarot.

Ik ervaar deze kaarten als zeer prettig in het gebruik. De rug van de kaarten is licht van kleur waardoor het fijn is om de kaarten blind uit te spreiden om kaarten te trekken. De randen van de kaarten zijn goed zichtbaar waardoor je oog werkelijk naar bepaalde kaarten wordt toegetrokken.

De illustraties zijn een genot om naar te kijken en bevatten veel verrassende elementen die werkelijk fungeren als eye-openers.

Zelfs als je niets van tarot zou weten, prikkelen de afbeeldingen het onderbewustzijn waardoor je als vanzelf antwoord op je vragen krijgt.

Erotic Fantasy Tarot

Verpakking: Stevig kartonnen doosje.

Boekje: Kleine papieren bijlage met alle betekenissen van de kaarten in de talen Engels, Italiaans, Spaans, Frans en Portugees. In het boekje wordt beschreven wat de kaarten betekenen op het gebied van fantasie, erotiek en het ondernemen van actie.

Kaarten: Glad, stevig doch flexibel.

Gebaseerd op de Rider Waite: Ja en nee. Als je de betekenissen van de Rider Waite goed uit je hoofd kent en deze op de illustraties van de Erotic Fantasy kaarten betrekt, zouden deze in de meeste gevallen wel passend zijn. Toch zijn de betekenissen die beschreven staan in het bijgeleverde boekje met betrekking tot erotiek een zeer welkome aanvulling.

De Erotic Fantasy Tarot bestellen kan >HIER

Erotische tarotkaarten

Het wekelijkse ‘Spiriblog’ wordt mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties en incidentele giften via Back Me.

Wilt u mij in opdracht laten bloggen over de kaartensets van uw keuze of over andere spirituele onderwerpen waar u graag meer over wilt weten, kunt u voor €1,00 per maand Spiriblogger-donateur worden. U kunt dan onbeperkt blogonderwerpen indienen.

Spiriblogger >HOME

Afeeldingen: De Erotic Fantasy Tarot