Reviews

Toen ik de VIP Tarot Salon opende heb ik getwijfeld om mensen na afloop van hun consult om een Google review te vragen. Ik hoefde er niet lang over na te denken; ik heb besloten het niet te doen.

  1. Een tarot consult is een persoonlijke aangelegenheid. Niet iedereen is comfortabel bij het idee dat in het openbaar te zien is dat hij of zij hier gebruik van heeft gemaakt.
  2. Het voelt voor mij niet goed om iemand voor wie ik een betaald consult heb gedaan naderhand nog even met een ‘klusje’ op te zadelen.
  3. Ik geloof dat goede wijn geen krans behoeft. Vooral de waardering van de cliënt en eventuele (spontane) mond tot mondreclame is voor mij zeer waardevol.

Natuurlijk vind ik het net als vele anderen wel heel leuk om een review te ontvangen. Om trots op te zijn of van te kunnen leren, alleen ga ik er mensen na een diepgaand gesprek niet persoonlijk om vragen.

Algemeen via de website is natuurlijk een heel ander verhaal :-)

Heeft u ervaring met mijn werk en vindt u het zelf leuk om een review te schrijven kunt u klikken op het onderstaande linkje. Bij voorbaat hartelijk dank, ik waardeer het zeer.

VIP Tarot Salon Google review schrijven.

Wilt u lezen hoe anderen een consult in de VIP Tarot Salon hebben ervaren, kan dit via de volgende link.

VIP Tarot Salon Google reviews lezen.

 

VIP Tarot Salon >Home.