Speciale tarotconsulten

speciale tarot consulten

Naast de diverse tarotconsulten die VIP Tarot Salon u aanbiedt, is het ook mogelijk om enkele speciale tarot consulten aan te vragen.  De speciale tarot consulten bestaan uit de tarot readings die ik tijdens de workshops samen met de deelnemers doe.

Nu is het natuurlijk goed mogelijk dat u interesse heeft in één van deze readings maar eigenlijk helemaal geen zin hebt om zelf de workshop te doen.

Misschien woont u ook wel te ver weg om zomaar even op en neer te reizen om aan de workshop mee te doen of bent u fysiek of mentaal niet in staat om deze bij te wonen.

Wat de reden ook is dat u liever heeft dat ik zelf de leggingen voor u doe, het is altijd mogelijk om een workshop legging bij mij aan te vragen, zodat ik deze zelf voor u uitvoer.

U ontvangt in dat geval de complete reading in PDF bestand per e-mail inclusief de foto’s van de kaarten die ik voor u tijdens de legging heb getrokken.

De speciale tarotconsulten worden exact op dezelfde manier gedaan als tijdens de workshops het geval is, met het enige verschil dat u er zelf niets aan hoeft te doen en het complete eindresultaat netjes kant en klaar in uw mailbox krijgt.

De kosten voor een speciaal tarot consult bedragen € 45,00. Dit is  inclusief 21% BTW. 

Wilt u aan afspraak maken of meer informatie? U kunt mij bereiken middels het contactformulier op deze website of via: info@nathalie-kriek.nl

 

Cadeau idee

Een tarot consult is ook een mooi cadeau om te geven.

Interesse? Klik voor meer informatie op de cadeaubon.

 

 

 

 

 

 

Tarot consulten >HOME

VIP Tarot >HOME

 

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.