Spiritueel coach

Spiritueel coach

Als spiritueel coach help ik u bij het vinden van uw eigen spiritualiteit. Het woord ‘spiritualiteit’ staat voor velen synoniem aan ‘zweefkezerij’ maar in feite is spiritualiteit niets meer dan geestelijk bezig zijn, jezelf op het geestelijk vlak blijven ontwikkelen. Doen wat goed voelt, waar je blij van wordt en wat je gelukkig maakt.

Spiritualiteit gaat over zingeving; de aandacht van de zaken buiten uzelf naar binnen richten en ontdekken wat eigenlijk echt zin geeft aan uw leven. Wat u werkelijk nodig heeft om mentaal en fysiek beter in balans te komen.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is spiritueel bezig zijn dus vaak juist heel aards. Spiritueel bezig zijn is namelijk vooral: een juiste balans vinden tussen lichaam en geest.

Spiritualiteit interpreteer ik dan ook vooral als meer inzicht verkrijgen in de eigen psyche. Het geestelijk groeien, het op een positieve manier in het leven staan.

Kortom, doen wat belangrijk is voor u!

Heeft u moeite om voor uzelf te bepalen wat u nodig heeft om gelukkig(er) te zijn, waar u behoefte heeft om op een positieve(re) manier in het leven te staan? Dan bent u bij mij precies op uw plek.

 

De kosten voor een consult bedragen € 75,00 per uur of € 37,50 per half uur. Dit is  inclusief 21% BTW. 

 

De VIP Tarot Salon bevindt zich in Krommenie (Zaanstad), omgeving

Assendelft | Wormerveer | Westzaan | Koog aan de Zaan | Zaandijk | Zaandam

Wilt u liever een consult via WhatsAppe-mail, Zoom, Whereby of Skype? Ook dat is mogelijk. Hiervoor gelden andere tarieven, klikt u voor meer informatie op de linkjes.

 

Afspraken

Een afspraak maken in de salon is mogelijk via:

Maak een afspraak knop

 

Betalingen

Betaling mogelijk via pin of contant.

 

VIP Coach >HOME.