Spirituele herdenkingsdienst

spirituele herdenkingsdienst

De spirituele herdenkingsdienst is geschikt voor nabestaanden die een dierbare hebben verloren en hem of haar op een bijzondere manier willen herdenken.

Soms komt het ook voor dat nabestaanden moeite hebben met rouwen of hun verdriet proberen weg te stoppen. In dat geval kan de spirituele herdenkingsdienst het rouwproces op subtiele wijze langzaam in gang zetten.

Kiest u ervoor de dienst bij mij in de salon te houden, is het aan te raden een foto van uw overleden dierbare, bloemen naar keuze en desnoods wat persoonlijke bezittingen van hem of haar mee te nemen waarvan wij op respectvolle wijze een mini altaar kunnen maken.

Voor we de dienst beginnen, trekt u eerst een kaart uit het prachtige Spirit World tarotdeck. Deze kaart vertelt ons wat we van deze avond kunnen verwachten. Wat zullen we ervaren, welke sfeer heerst er en welke energie is voelbaar?

Tijdens de dienst wordt uitgebreid aandacht besteed aan de mooie herinneringen en wordt u middels bijzondere kaarten vragen gesteld over uw overleden dierbare (en de periode na het overlijden) waardoor u tot nadenken wordt aangezet.

Dit kan ervoor zorgen dat er nog ontbrekende puzzelstukjes op hun plek zullen vallen.

Daarnaast wordt u in de gelegenheid gesteld om middels de tarot antwoorden op vragen te krijgen waar u zelf nog mee rondloopt.

We sluiten de dienst af met een zeer speciale en vaak emotionele meditatie waarbij de kans groot is dat u uw overleden dierbare nog even zult zien of zelfs spreken. Na de meditatie bespreken we samen wat u tijdens uw Zen-moment heeft gezien of gehoord.

Nadat iedereen duidelijkheid heeft gekregen over wat er vanavond is besproken, wordt de herdenkingsdienst op gepaste wijze afgesloten.

 

De kosten voor een spirituele herdenkingsdienst bedragen € 75,00 per uur. Dit is  inclusief 21% BTW. Tegen meerprijs kan in overleg de spirituele dienst bij u thuis worden georganiseerd.

De VIP Tarot Salon bevindt zich in Krommenie (Zaanstad), omgeving

Assendelft | Wormerveer | Westzaan | Koog aan de Zaan | Zaandijk | Zaandam

 

Afspraken

Een afspraak maken is mogelijk via:

Maak een afspraak knop

 

Adresgegevens

VIP Tarot Salon

Snuiverstraat 63a, unit 007

1561 HB Krommenie

Noord Holland

(gratis parkeren, rolstoelvriendelijke entree en mindervaliden toilet aanwezig)

 

Betalingen

De betaling voor de spirituele herdenkingsdienst vindt vooraf plaats middels een betaalverzoek per e-mail. Dit omdat ik het niet gepast vind om na een mooie dienst over de financiële afhandeling te beginnen.

 

Tarot consulten >HOME

VIP Tarot >HOME

 

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.