Tarot babyshower

tarot babyshower

Een tarot babyshower is geschikt voor groepjes tot en met acht personen (meer personen mogelijk in overleg). Bij een tarot babyshower wordt in de eerste plaats natuurlijk de aanstaande moeder in het zonnetje gezet. De tarot readings worden gedaan met speciale baby tarotkaarten. Voor de liefhebber neem ik uiteraard ook mijn ‘echte’ tarotkaarten mee.

Aangezien we veel leuke dingen gaan doen is bij een groep van acht personen een boeking van minimaal twee uur zeer aan te raden.

De avond gaat van start met een speelse introductie van de tarot waarbij zowel de aanstaande moeder als elke aanwezige een tarotkaart mag trekken. Aan de hand van deze kaart zal ik u om de beurt vertellen wat deze kaart betekent en wat de komende drie maanden belangrijk voor u is.

Goed opletten, want hierna zijn jullie aan de beurt om een voorspelling te doen!

Foto: https://www.babytarotcards.com/

Na deze gezellige inleiding gaan we met elkaar aan tafel zitten en doet iedereen onder mijn begeleiding – met behulp van een driekaarts tarotlegging – om de beurt een voorspelling voor de mama, haar partner en het kindje.

Tevens doen we een beroep op jullie freestyle tarot voorspellings-skills met het oog op de toekomst en de karaktereigenschappen van de baby!

Alle voorspellingen worden op (door mij meegebrachte) kaarten genoteerd, uiteraard met de naam van de voorspeller erbij. Leuk om later te bekijken wiens intuïtie het bij het rechte eind had!

tarot babyshowerNa jullie persoonlijke voorspellingen zal ik persoonlijk met de mommy to be bekijken wat zij van de kraamtijd kan verwachten en mag ze de tarot allerlei vragen stellen over het aanstaande moederschap, bijvoorbeeld hoe de bevalling zal verlopen, of het kindje eerder of later dan de uitgerekende datum geboren zal worden, hoe zij het er als kersverse moeder vanaf zal brengen, wat de aandachtspuntjes zullen zijn de eerste maanden en hoe haar partner zijn/haar rol als vader/moeder zal vervullen.

Vervolgens krijgen ook alle gasten vijf minuten de tijd om bij mij aan tafel één persoonlijke gerichte vraag voor zichzelf te stellen.

Wanneer de tarot babyshower ten einde is en ik weer op huis aan ga, krijgt u van mij allemaal nog een kleine verrassing met een persoonlijke boodschap.

Kosten tarot babyshower

Alle tarot party’s zijn per uur of per half uur te boeken (met een minimum van één uur).

De kosten voor een tarot party bij u thuis bedragen € 150,00 per uur of € 75,00 per half uur. Dit is  inclusief 21% BTW. 

nb. Wanneer u voor drie uur een VIP Tarot babyshower boekt, gelden de volgende tarieven:

eerste uur:

€ 150,00

tweede uur:

€ 125,00

derde uur:

€ 100,00

 

Binnen Zaanstad: GEEN reiskostenvergoeding!

Krommenie | Assendelft | Wormerveer | Westzaan | Koog aan de Zaan | Zaandijk | Zaandam

Buiten Zaanstad: € 0,38 p/km vanaf het moment dat ik Zaanstad verlaat.

Lijkt het u leuk om een tarotparty te organiseren maar heeft u thuis niet echt de ruimte voor een feestje of vindt u het gewoon leuker om dit op locatie te doen, bent u van harte welkom in mijn VIP tarot Salon.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? U kunt mij bereiken middels het contactformulier op deze website of via: info@nathalie-kriek.nl

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.

Zie ook:

 

Algehele lockdown? Of woont u ver van de salon of ver van uw vriendinnen? Wat dacht u van een tarotparty via Zoom?

 

VIP Tarot partyservice >HOME

VIP Tarot >HOME