Tarot beroepsopleiding

tarot beroepsopleiding

Tarot beroepsopleiding, een opleiding tot tarot professional. Deze tarot beroepsopleiding is onmisbaar als u zelf professioneel tarotist wilt worden en/of zelf een tarot praktijk wilt openen. Ook is het mogelijk om uzelf te specialiseren als waarzegger/waarzegster in de entertainment branche, als u dit wilt. De gehele opleiding wordt op uw eigen wensen aangepast.

De tarot beroepsopleiding is geschikt voor iedereen. Ook als u zelf nog geen ervaring heeft met tarot, kan ik u toch opleiden tot tarot professional. Uiteraard zult u in dat geval wel bij het begin moeten beginnen en meer lessen nodig hebben dan een student die al meer ervaren is.

Bent u een beginnend tarotist, raad ik u aan om eerst de tarot cursus voor beginners te volgen.

Verder dient u zich af te vragen of u mettertijd zelf ook cursussen, workshops of spirituele huiskameravonden wilt geven, wilt optreden als fortuneteller, of uzelf voornamelijk wilt richten op cliënten met hulpvragen.

Afhankelijk van uw toekomstplannen bekijken we samen hoe we de lessen zo nuttig en volledig mogelijk voor u kunnen invullen.

Tarot Beroepsopleiding

Waar de meeste andere tarot beroepsopleidingen klassikaal worden gegeven, heb ik gekozen voor individuele lessen.

Dit om de simpele reden dat elke student zich op zijn of haar eigen manier ontwikkelt, iedereen over andere basiskennis beschikt en iedereen andere wensen heeft met het oog op de toekomstige onderneming.

Daarbij worden er bij klassikale tarot beroepsopleidingen vaak lessen gegeven waar u naderhand als professioneel tarotist gewoon echt niets aan heeft.

Zo zijn er opleidingen die de astrologie en numerologie betrekken bij de betekenissen van de tarot. Maar wat als hier uw interesse niet ligt? Ook zijn er opleidingen die u verplichten om te leren werken met de Crowly Tarot en de Marseille Tarot omdat dit klassieke decks zijn. Maar wat als u totaal geen intentie heeft om met deze tarotdecks te gaan werken? En waarom zou u de mythen van de kaarten moeten leren als het u slechts om de betekenis gaat op psychologisch niveau?

Zo zijn er een heleboel punten die voor mij persoonlijk redenen zouden zijn om vooral géén klassikale tarot beroepsopleiding te willen volgen.

Vandaar mijn keuze om deze opleiding qua tijdsduur en invulling  helemaal persoonlijk op u af te stemmen.

Procedure

Wanneer u zich bij mij aanmeldt voor de tarot beroepsopleiding zal ik u uitnodigen voor een geheel gratis en vrijblijvend intakegesprek bij mij in de salon.

Zowel tijdens het intakegesprek als tijdens de opleiding wordt uiteraard rekening gehouden met de 1,5 meter maatregel en zal er een transparant preventiescherm van aluminium en polycarbonaat tussen ons aanwezig zijn.

Is er sprake van algehele lockdown of woont u te ver weg van de salon? In dat geval is er veel mogelijk via Skype of Zoom of kunt u terecht bij de online tarotschool.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek zal ik u vragen wat uw wensen zijn. Wat wilt u graag bereiken en hoe kunnen we dit samen gaan vormgeven. Middels aantekeningen die ik tijdens ons gesprek maak werk ik een compleet programma voor u uit waarbij al uw wensen aan bod komen, zodat u ook zeker weet dat alles wat u graag wilt weten tijdens uw opleiding behandeld zal worden. Op deze manier krijgen we ook direct helder hoeveel lessen u nodig zult hebben voor de tarot beroepsopleiding en hoeveel de kosten hiervoor  zullen bedragen.

Offerte

Vervolgens maak ik voor u een offerte en wordt u in de gelegenheid gesteld om hier eventueel nog wijzigingen en aanpassingen in aan te brengen. Wanneer u akkoord bent kunnen we direct een afspraak plannen voor uw eerste les.

Lessen

De afspraken voor de momenten waarop u de lessen komt volgen maken we in overleg. Komt een bepaald tijdstip u bij nader inzien toch niet goed uit of is er iets tussen gekomen? Een afspraak annuleren of verzetten is altijd kosteloos.

Tijdens de lessen hanteer ik op belangrijke momenten unieke methodes om samen met u te bekijken wat het beste voor u werkt. Deze methodes deel ik niet op deze pagina omdat ik graag wil dat deze exclusief blijven voor mijn studenten.

Betaling

De privé lessen bedragen € 75,00 per uur excl. BTW. Wanneer u bijvoorbeeld tien lessen nodig heeft bedraagt de volledige opleiding voor u dus € 750,00 exl. BTW. Blijkt u twintig lessen nodig te hebben voor u klaar bent voor uw eigen tarot onderneming, bedraagt het volledige lesgeld € 1500,00 excl. BTW.

Het volledige lesgeld kunt u (in overleg) ineens, in twee of in drie termijnen voldoen. Let wel; de betaling van het eerste termijn vindt altijd plaats voor de eerste les van start gaat.

nb. Handig om te weten is dat in veel gevallen een opleiding belasting aftrekbaar is. Het betreft immers een investering voor uw zakelijke onderneming!

Certificaat

Na het afronden van de tarot beroepsopleiding ontvangt u van mij een certificaat dat u kunt ophangen in uw praktijk. Op het certificaat staat vermeld in welke tarot disciplines u bent gespecialiseerd. Een mooi begin van uw eigen bedrijf!

Onder de afbeelding leest u wat u van de tarot beroepsopleiding kunt verwachten.

Wat kunt u van de tarot beroepsopleiding verwachten?

Onderwerpen die absoluut belangrijk zijn om te behandelen zijn o.a.:

 • wat en wanneer u bij de Kamer van Koophandel dient te regelen
 • wat u met de bank dient te regelen
 • wat de voor -en nadelen zijn van thuis werken
 • wat de voor -en nadelen zijn van een praktijkruimte huren
 • wat belangrijk is om in uw praktijk voor handen te hebben
 • welke fiscale stappen u moet nemen
 • welke kosten belasting aftrekbaar zijn
 • hoe het zit met BTW
 • hoe uw een gedegen administratie voert
 • hoe u geld voor uw consulten kunt vragen zonder uzelf hierover bezwaard te voelen
 • wat voor u de meest geschikte manier is om uw praktijk onder de aandacht te brengen
 • wat belangrijk is om op uw website te zetten
 • wat uw doelgroep is
 • hoe u een fijne klantenkring opbouwt
 • met welk(e) tarotdeck(s) u wilt gaan werken
 • hoe u tijdens een consult meerdere kaartendecks met elkaar kunt combineren
 • welke tarot leggingen geschikt zijn voor welke vragen
 • wat de kwintessens is
 • waarom de kwintessens belangrijk is
 • hoe u een overzichtelijk verhaal maakt van de kaarten in de legging
 • hoe u blanco het consult in gaat zonder de verbinding met uw eigen intuïtie te verliezen
 • wat u kunt doen als een consult niet prettig verloopt
 • etc.

Voor het geval u mij nog niet kent en u benieuwd bent van wie u les gaat krijgen als u voor deze tarot beroepsopleiding kiest, zal ik mij eerst even aan u voorstellen.

Mijn redelijk uitgebreide bio vindt u >HIER.

Aangenaam kennis te maken! :-)

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor de tarot beroepsopleiding? Dit is mogelijk via het contactformulier op deze pagina. Een mailtje sturen mag uiteraard ook: info@nathalie-kriek.nl

 

 

VIP Tarot cursus >HOME

VIP Tarot >HOME