Tarot consulenten astrologen spiritueel coaches gevraagd

tarot consulenten astrologen spiritueel coaches gevraagd

Tarot consulenten, astrologen, spiritueel coaches gevraagd, kortom zelfstandig werkende (in bezit van KvK) spirituele consulenten gezocht! Ik ben voor het nieuwe VIP Coaches platform dringend op zoek naar ervaren tarotisten, Lenormand kaartleggers, astrologen, runenlezers, koffiedikkijkers, theebladenlezers, handlezers, spiritueel coaches, alternatief therapeuten en andere spirituele hulpverleners.

Bent of kent u iemand die met behulp van astrologie, numerologie, runen stenen, koffiedik, theebladeren, tarot kaarten, waarzegkaarten, Lenormand kaarten, engelenkaarten, coachkaarten of andere orakelkaarten fantastische consulten doet waarmee de mensen werkelijk geholpen zijn?

Bent of kent u een wandelcoach, kindertherapeut, hypnotherapeut, handlezer(es) of haptonoom?

Beheerst u de Nederlandse taal perfect in woord en geschrift of bent u juist een kei in het doen van consulten in uw eigen taal (Turks, Marokkaans, Spaans, Engels, etc.)? Bent u de koning of koningin van de gesprekssessies en/of draait u uw hand niet om voor een persoonlijke reading, een e-mail consult, chat consult, Zoom consult of een telefonisch consult? Dan zoek ik u!

Ik ben NIET op zoek naar paragnosten, helderzienden, mediums of andere consulenten die paranormale diensten aanbieden.

Websites voor paranormale consulten zijn er al meer dan genoeg, ik ben echt op zoek naar consulenten die hun consulten doen op meer spiritueel-psychologische wijze al dan niet met behulp van astrologie, tarot kaarten, coachkaarten, of andere creatief psychologische tools.

Mijn naam is Nathalie Kriek, oprichter en eigenaar van de VIP Tarot Salon en auteur, tekstschrijver, astroloog, tarotist, droomduider, erkend alternatief therapeut (en nog een heleboel andere dingen) van beroep.

Zoals u op de hoofdpagina’s  ‘Astro’, ‘Lenormand’, ‘Handen’ en ‘Gezichten’ kunt lezen, heb ik momenteel helaas geen tijd/ruimte om nieuwe aanvragen voor persoonlijke horoscopen,  Lenormand kaartleggingen, handlezingen of gezichtsanalyses  in behandeling te nemen.

Hoewel ik het lang heb volgehouden moet ik nu toch toegeven dat ik het werk allemaal niet meer in mijn eentje kan bolwerken en heb ik versterking nodig om al mijn cliënten van de juiste hulp te kunnen blijven voorzien.

Tarot consulenten, astrologen, spiritueel coaches gevraagd

Aangezien ik om diverse praktische redenen geen mensen wil aannemen heb ik besloten om in plaats daarvan een platform te starten waar alleen de beste consulenten bij aangesloten kunnen worden zodat ik mijn cliënten de keuze kan bieden uit meerdere betrouwbare c.q. erkende tarot consulenten, astrologen, numerologen, handlezers, spiritueel coaches en alternatief therapeuten; oftewel VIP coaches.

Een VIP coach is een zelfstandig werkende, bij de KvK geregistreerde consulent die beschikt over de juiste vaardigheden, meer dan genoeg ervaring heeft en elke cliënt de aandacht geeft die hij/zij verdient!

Denkt u dat u aan bovenstaande verwachtingen kunt voldoen en wilt u aangesloten worden bij VIP Coaches, stuurt u dan een e-mail naar info@nathalie-kriek.nl waarin u mij laat weten:

 • wie u bent
 • wat u doet
 • welke diploma’s, certificaten of andere papieren u heeft (niet noodzakelijk, inlevingsvermogen, werk- en levenservaring is ook zeer waardevol)
 • welke ervaring u heeft opgedaan
 • hoe lang u al werkzaam bent in deze branche
 • wat de link naar uw website is
 • wat uw KvK nummer is

Indien ik interesse heb in uw werk neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor een persoonlijke screening via e-mail, chat en Zoom.

Spirituele coaches, alternatieve therapeuten gezocht

Wanneer ik na de uitgebreide screening werkelijk een VIP coach in u zie, bied ik u de mogelijkheid om een eigen pagina te huren op mijn drukbezochte – en in Google zeer goed vindbare – website zodat u zelf ook hoger zult ranken in Google en op die manier meer cliënten (en inkomsten) zult krijgen.

U kunt dit vergelijken met een zelfstandig werkende kapper die een stoel huurt in een goedlopende kapsalon.

Huren?

Ik leg u graag uit hoe en waarom.

Twintig jaar lang heb ik praktisch dag en nacht gewerkt om een goede reputatie op te bouwen en deze website hoog in Google te krijgen.

In 2002 begon ik als tarotiste met een bescheiden huiskamerpraktijkje een website zonder domein waar ik mijn bezoekers – bij wijze van test om te kijken of dit mogelijk was – gratis e-mail en MSN tarot readings aanbood. Toen inderdaad bleek dat een en ander  online prima werkte en de mensen blij waren met de uitkomsten durfde ik een heus domein te laten registreren en voorzichtig een kleine vergoeding te vragen van tien euro per online consult.

Nu, anno 2021 werk ik regelmatig voor de media en ben ik de trotse eigenares van de VIP Tarot Salon in Krommenie waar ik consulten, cursussen en workshops geef.

Doordat ik naast mijn werk als tarotist o.a. thuisstudies droompsychologie, Lenormand, handlezen en gezichtslezen heb gedaan, daarnaast zelf een aantal boeken heb geschreven en ook nog ben gaan bloggen, is ook mijn website blijven groeien.

Iets waarvoor ik enorm dankbaar ben maar ook de reden dat het nu voor mij de hoogste tijd is om een stapje terug te doen. 

Nu alle inzet zijn vruchten heeft afgeworpen, de bekendheid van mijn praktijk en website een enorme vlucht heeft genomen en de cliëntenstroom voor mij niet meer bij te benen is, is het verhuren van pagina’s voor mij een goede oplossing om op die manier wat meer ruimte voor mezelf te creëren zonder er qua inkomsten al te veel op achteruit te gaan.

Ik ga namelijk mijn eigen cliënten ‘weggeven’ aan de nieuwe consulenten en coaches.

Vandaar ook dat ik op zoek ben naar de beste van de beste coaches en consulenten en ik hen ook persoonlijk zal screenen. Ik wil mijn cliënten met een gerust hart kunnen doorverwijzen.

Hoezo hoog in Google?

De reden dat deze website hoog rankt in Google is dat de teksten zijn voorzien van de juiste SEO, maar ook omdat er naar deze website wordt gelinkt door grote websites als VROUW, Telegraaf, Flair, Libelle en door You Tube kanalen van diverse influencers, iets wat Google enorm fijn vindt.

Win win dus, zowel voor de coaches die bij mij zijn aangesloten als voor mezelf.

Wat kunt u verwachten van uw vermelding op VIP-coaches.nl?

 • een exclusieve eigen pagina op www.vip-coaches.nl
 • op uw VIP Coach pagina schrijf ik voor u een uitgebreid artikel over wie u bent en wat u doet, uiteraard voorzien van de juiste SEO
 • op uw VIP Coach pagina wordt een door u aangeleverde foto geplaatst
 • op uw VIP Coach pagina worden uw contactgegevens duidelijk vermeld
 • op uw VIP Coach pagina wordt een link geplaatst naar uw eigen website(s)
 • op uw VIP Coach pagina wordt een link geplaatst naar uw socials
 • ook buiten de website zal ik cliënten naar u doorverwijzen waarvan ik denk dat ze bij u op de juiste plek zullen zijn
 • een hoge ranking van uw persoonlijke VIP Coach pagina in Google
 • een hogere ranking van uw eigen website in Google

Tarieven

 • Het eerste jaar betaalt u voor uw eigen ruimte op mijn website € 500,00 excl. 21% BTW.
 • Na het eerste jaar bedragen de kosten € 365,00 excl. 21% BTW. per jaar. Uiteraard is het altijd mogelijk om mettertijd wijzigingen aan te laten brengen op uw pagina of linkjes toe te voegen indien nodig. Op deze manier blijft uw VIP Coach pagina up to date.

Handig om te weten

 • dit jaarabonnement kost u slechts één euro per dag!
 • u heeft dit met de extra klandizie die het oplevert zo weer terug verdiend
 • voor u als ondernemer is deze zakelijke vermelding ter bevordering van uw online  zichtbaarheid belasting aftrekbaar
 • u werkt gewoon zelfstandig vanuit huis, vanuit uw eigen praktijk, via e-mail, Zoom, chat of WhatsApp
 • het gehele bedrag dat u per cliënt/consult verdient is voor uzelf, u ontvangt dus niet zoals bij andere spirituele bel/chat/hulplijnen slechts een percentage van het tarief dat de cliënt betaalt

Bent u nog geen (VIP) Coach maar wilt u graag door mijzelf worden opgeleid, dan is de VIP Tarot beroepsopleiding wellicht iets voor u.

Misschien tot binnenkort?

 

VIP Coaches >HOME