Tarot consult in Krommenie

Uw tarot consult in Krommenie is per half uur of per uur te boeken. Krommenie (Zaanstad) ligt binnen een straal van 5 t/m 10 km van oa.: Assendelft, Wormerveer, Westzaan, Koog aan de Zaan, Zaandijk, Zaandam.

Ik kan geen nee zeggen tegen jullie…

In de 25 jaar dat ik tarot consulten geef ben ik al vier keer gestopt met de praktijk en even zoveel keer weer begonnen.

Jullie trouw en loyaliteit zijn voor mij telkens weer de reden geweest om toch weer de kaarten voor jullie ter hand te nemen en toch maar weer consulten aan te bieden.

Zo ook nu. Diverse cliënten zeggen me te missen en ja, ik mis jullie ook.

Het probleem is alleen, ik ben niet zakelijk. Mijn vaste cliënten weten als geen ander dat als zij voor een half uur betaalden, ik hen vaak een uur liet zitten. Betaalde men voor een uur, duurde het consult soms zelfs wel twee uur. Kennissen gaf ik steevast korting (wat erop neer kwam bijna iedereen want al mijn vaste klanten werden uiteindelijk kennissen) en daarnaast hielp ik ook veel mensen gratis ‘even tussendoor’ op WhatsApp.

Hierdoor kwam ik vaak zeer in tijdnood waarmee ik mezelf uiteindelijk enorm in de vingers heb gesneden. Mijn uurtarief kelderde drastisch én mijn planning liep in de soep.

Tarot consult in Krommenie

Dat gaan we nu dus anders doen. Ja. Nu. Want ik ben vanaf 1 december 2022 weer beschikbaar voor consulten. Niet meer in de voormalige salon want die is gesloten, maar… in mijn eigen salon.

De VIP Tarot Salon bevindt zich vanaf heden in mijn eigen woonkamer!

En…

Iedereen die via Facebook komt betaalt een vast Facebooktarief. Bekenden, onbekenden, iedereen krijgt een vaste korting.

Het enige wat je hoeft te doen is de Facebook korting vermelden wanneer je bij me komt.

Wel moet ik streng zijn met betrekking tot de tijdsduur. Een half uur is een half uur en een uur is een uur. Alleen op deze manier kan ik het redelijk plannen naast mijn andere werkzaamheden.

Oh ja, het kan ook via Zoom. Ook nog.

 

Meer info:

www.viptarotsalon.nl