Tarot consult overleden dierbare

tarot consult overleden dierbare

Een tarot consult voor uw overleden dierbare, is dit mogelijk? Ja, dat is het. Het komt regelmatig voor dat mensen mij vragen of ik in contact kan komen met hun overleden dierbaren. Hoewel ik niet rechtstreeks met overledenen kan communiceren, is het wel degelijk mogelijk om via de kaarten informatie uit uw onderbewustzijn te halen die het antwoord bevat op uw vragen over de persoon in kwestie.

Zo kan het gebeuren dat u geheel onverwacht een dierbare bent verloren van wie u geen afscheid hebt kunnen nemen. Middels de kaarten kan er een onbewuste herinnering naar boven worden gehaald waaruit blijkt dat er voor het moment van het overlijden toch iets is gebeurd of gezegd wat als een afscheid kan worden gezien. Dit kan veel rust brengen en troost bieden.

Dit is slechts één voorbeeld van wat er met tarot mogelijk is. In principe kunt u elke vraag stellen en bevat elke kaart een antwoord waar u zeer waarschijnlijk iets mee kunt. 

Het tarot consult voor overledenen geschiedt per WhatsApp of e-mail consult.

De ervaring heeft geleerd dat het tarot consult voor overleden dierbaren het beste werkt via een What’s App consult of e-mail. Ik merk dat het typen van de boodschappen over overledenen mij beter afgaat dan het uitspreken ervan. Daarbij is het voor de cliënt fijn om de sessie naderhand nog eens op het gemak te lezen en herlezen.

  • Voor het consult van start gaat zal ik u vragen mij een foto van uw overleden dierbare te sturen via WhatsApp of e-mail zodat ik deze alvast rustig op mij gemak kan lezen.
  • Tijdens het consult laat ik u weten welke indrukken ik tijdens de fotolezing heb opgedaan en begin ik met het in verband brengen van de tarot met de foto.
  • Ik maak ik direct een foto van de kaarten die ik voor u trek en leg u duidelijk uit wat deze betekenen met het oog op uw vraag over uw overleden dierbare zodat u het beeld in combinatie met de informatie op uw onderbewustzijn kunt laten inwerken.

Als u tijdens het WhatsApp consult liever typt op een toetsenbord, kunt u >HIER WhatsApp installeren op uw computer of laptop.

De kosten voor een tarot consult voor uw overleden dierbare bedragen voor het WhatsApp consult €30,00 per half uur of € 35,00 voor het volledige e-mail consult. Dit is  inclusief 21% BTW. 

Wilt u aan afspraak maken of meer informatie? U kunt mij bereiken middels het contactformulier op deze website of via: info@nathalie-kriek.nl

Een appje sturen naar 06 25201845 kan natuurlijk ook.

 

Tarot consulten >HOME

VIP Tarot >HOME

 

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.