Tarot cursus klassikaal

tarot cursus vrienden

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de tarot cursus klassikaal te volgen met (on)bekende andere geïnteresseerden. Een leuke manier om te leren en tegelijkertijd gelijkgestemde nieuwe mensen te ontmoeten!

De data voor de klassikale tarotcursus in 2021 zijn nog niet bekend

Iedereen kan zich voor de klassikale tarot cursus opgeven; alleen, met zijn tweeën, met zijn drieën, etc. Ik heb ruimte voor maximaal vier personen.

In tijden van corona zal er tussen de cursisten een transparant scherm geplaatst worden van aluminium en polycarbonaat.

Iedereen vanaf ca. 13 jaar (mits begeleid door een ouder of verzorger) is in staat om deze cursus te volgen en ook daadwerkelijk succesvol af te ronden!

Deze cursus vindt plaats in mijn kleinschalige, gezellige Tarot Salon in Krommenie en bestaat uit tien lessen van twee uur.

Is er sprake van algehele lockdown of woont u te ver weg van de salon? In dat geval kunt u terecht bij de online tarotschool.

Wat de tarot cursus inhoudt leest u >HIER.

De kosten van de tarot cursus zijn afhankelijk van het aantal personen dat zich voor de cursus opgeeft. Let op: bij aanmelding zit u nergens aan vast!

Wanneer u zich heeft aangemeld, laat ik u een week voor de cursus daadwerkelijk van start gaat weten hoeveel cursisten zich hebben aangemeld. Pas dan hoeft u definitief te beslissen of u voor het bijbehorende tarief wilt meedoen.

De kosten voor de gehele cursus bedragen voor tien lessen van twee uur (dus in totaal 20 uur les) incl. 21% BTW:

privé les:

€ 1500,00

twee personen:

€ 750,00  pp

drie personen:

€ 500,00 pp

vier personen:

€ 375,00  pp

Het cursusboek zit bij het cursusgeld inbegrepen. Het enige dat u zelf dient aan te schaffen is een pakje Rider Waite Tarotkaarten.

Wanneer u op de link naar de tarotkaarten klikt, ziet u diverse uitvoeringen van de Rider Waite kaarten. Van het ene deck zijn de kleuren feller, het andere deck bevat een grotere maat kaarten, etc. Het maakt niet uit welke u kiest, dit is een kwestie van smaak.  Wel is het voor de cursus belangrijk dat u een tarotdeck kiest dat is gebaseerd op de Rider Waite symboliek.

Elk pakje kaarten van de Rider Waite is dus goed. Bij twijfel kunt u me natuurlijk altijd even mailen of appen: 0625201845

Wilt u zich aanmelden? Dit kan via het contactformulier op deze website of via de mail: info@nathalie-kriek.nl

 

Wilt u liever op uw eigen manier en zonder al te veel kosten thuis leren? Wellicht heeft u iets aan het > Tarot Blog

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.

 

 

VIP Tarot cursus >HOME

VIP Tarot >HOME