Nathaliekriek.nl

Tarot cursus klassikaal

tarot cursus vrienden

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de tarot cursus klassikaal te volgen met (on)bekende andere geïnteresseerden. Een leuke manier om te leren en tegelijkertijd nieuwe mensen te ontmoeten!

Iedereen kan zich voor de klassikale tarot cursus opgeven; alleen, met zijn tweeën, met zijn drieën, etc. Ik heb ruimte voor maximaal acht personen.

De  klassikale tarot cursus is wegens het coronavirus uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Tevens zal er in tijden van Corona slechts plek zijn voor vier personen. Tussen de cursisten zal een transparant scherm geplaatst worden van aluminium en polycarbonaat.

Iedereen vanaf ca. 13 jaar (mits begeleid door een ouder of verzorger) is in staat om deze cursus te volgen en ook daadwerkelijk succesvol af te ronden!

Deze cursus vindt plaats in mijn kleinschalige, gezellige Tarot Salon in Krommenie en bestaat uit tien lessen van twee uur.

De kosten van de tarot cursus is afhankelijk van het aantal personen dat zich voor de cursus opgeeft. Let op: bij aanmelding zit u nergens aan vast!

Wanneer u zich heeft aangemeld, laat ik u drie weken voor de cursus daadwerkelijk van start gaat weten hoeveel cursisten zich hebben aangemeld. Pas dan hoeft u definitief te beslissen of u voor het bijbehorende tarief wilt meedoen.

De kosten voor de gehele cursus bedragen voor tien lessen van twee uur (dus in totaal 20 uur les) incl. 21% BTW:

twee personen:

€ 750,00  pp

drie personen:

€ 500,00 pp

vier personen:

€ 375,00  pp

vijf personen:

€ 300,00  pp

zes personen:

€ 250,00  pp

zeven personen:

€ 215,00 pp

acht personen:

€ 187,50 pp

 

U dient zelf aan te schaffen:

Wat de tarot cursus inhoudt leest u >HIER.

 

Zie ook:

Tarot cursus voor beginners

Tarot cursus, privé les

Tarot cursus met twee tot en met acht personen

Tarot cursus met eigen vriendengroep

Tarot spoedcursus

Tarot cursus tarieven

 

Tarot workshop

 

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.

 

VIP Tarot >HOME