Tarot cursus privé les

tarot cursus privé les

Wilt u graag een tarot cursus volgen maar krijgt u liever privé les? Geen enkel probleem. Wanneer u kiest voor tarot privé lessen weet u zeker dat u uw tijd optimaal besteedt; elke minuut van de tijd is voor u en voor u alleen. Waar in groepslessen de cursisten het tarot lezen op elkaar oefenen, doet u dit tijdens de individuele lessen op mij.

Iedereen vanaf ca. 13 jaar (mits begeleid door een ouder of verzorger) is in staat om deze cursus te volgen en ook daadwerkelijk succesvol af te ronden! 

In tijden van corona zal er tussen ons een transparant scherm geplaatst worden van aluminium en polycarbonaat.

Is er sprake van algehele lockdown of woont u te ver weg van de salon? In dat geval kunt u terecht bij de online tarotschool.

Wat de tarot cursus inhoudt leest u >HIER.

De kosten voor de gehele privé tarot cursus bedragen € 1500,00 voor twintig lesuren (tien lessen van twee uur of anders in overleg). Dit is inclusief 21% BTW.

Het cursusboek zit bij het cursusgeld inbegrepen. Het enige dat u zelf dient aan te schaffen is een pakje Rider Waite Tarotkaarten.

Wanneer u op de link naar de tarotkaarten klikt, ziet u diverse uitvoeringen van de Rider Waite kaarten. Van het ene deck zijn de kleuren feller, het andere deck bevat een grotere maat kaarten, etc. Het maakt niet uit welke u kiest, dit is een kwestie van smaak.  Wel is het voor de cursus belangrijk dat u een tarotdeck kiest dat is gebaseerd op de Rider Waite symboliek.

Elk pakje kaarten van de Rider Waite is dus goed. Bij twijfel kunt u me natuurlijk altijd even mailen of appen: 0625201845

Uiteraard is het ook mogelijk om de theorie thuis in uw eigen tempo te leren en daarnaast in overleg één of meerdere losse privé lessen te volgen die worden aangepast aan uw eigen niveau. Het tarief per les bedraagt in dat geval € 75,00 per uur incl. 21% BTW.

De data waarop u de gehele cursus of de losse lessen wilt volgen spreken we af in overleg.

Wilt u zich aanmelden? Dit kan via het contactformulier op deze website of via de mail: info@nathalie-kriek.nl

 

Wilt u liever op uw eigen manier en zonder al te veel kosten thuis leren? Wellicht heeft u iets aan het > Tarot Blog

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.

 

 

VIP Tarot cursus >HOME

VIP Tarot >HOME