Nathaliekriek.nl

Tarot cursus tarieven

tarot cursus tarieven

Hoeveel bedragen de tarieven voor de tarot cursus voor beginners? En voor de tarot beroepsopleiding? Hierop is geen eenduidig antwoord. Wat de tarot cursus of de tarot beroepsopleiding u gaat kosten is geheel aan u. U maakt de tarot cursus of opleiding zo duur of zo goedkoop als u zelf wilt.

Een tarot cursus waarbij u zelf het tarief bepaalt! Hoe dan?

Hoe duur de tarot cursus voor u uitpakt hangt af van het aantal personen met wie u de cursus volgt. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Ook voor de portemonnee!

Let op: in tijden van Corona zal er plek zijn voor maximaal vier personen. Tussen de cursisten zal een transparant scherm geplaatst worden van aluminium en polycarbonaat.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

U kunt zich voor de tarot cursus opgeven voor privé les, maar ook met tweeën, drieën, vieren, etc.  In mijn Tarot Salon heb ik maximaal plek voor acht cursisten. Met hoe meer personen u de cursus volgt, hoe minder het u per persoon kost.

Iedereen vanaf ca. 13 jaar (mits begeleid door een ouder of verzorger) is in staat om deze cursus te volgen en ook daadwerkelijk succesvol af te ronden!

Tarieven tarot cursus voor beginners

De kosten voor de gehele cursus bedragen voor tien lessen van twee uur (in totaal twintig uur les incl. 21% BTW):

privé les:

€ 1500,00

twee personen:

€ 750,00  pp

drie personen:

€ 500,00 pp

vier personen:

€ 375,00  pp

vijf personen:

€ 300,00  pp

zes personen:

€ 250,00  pp

zeven personen:

€ 215,00 pp

acht personen:

€ 187,50 pp

 

U dient zelf aan te schaffen:

Klassikale tarot cursus

Indien u zich alleen of samen met een vriendin opgeeft voor de klassikale cursus, is het uiteraard nog even afwachten hoeveel mensen zich hiervoor uiteindelijk zullen aanmelden.

Geen zorgen, u zit nergens aan vast!

Pas wanneer duidelijk is hoeveel mensen er definitief zullen meedoen, laat ik u van te voren weten wat de tarot cursus u per persoon gaat kosten en hoeft u dan ook pas beslissen of u voor dit tarief al dan niet aan de cursus wilt deelnemen.

Let op: in tijden van Corona zal er ook tijdens de klassikale cursus plek zijn voor maximaal vier personen. Tussen de cursisten zal een transparant scherm geplaatst worden van aluminium en polycarbonaat.

Wat de tarot cursus inhoudt leest u >HIER.

Tarot beroepsopleiding

De opleiding tot tarot professional, de Tarot beroepsopleiding,  is onmisbaar als u zelf professioneel tarotist wilt worden en/of zelf een tarot praktijk wilt openen.

Of u uw cliënten thuis wilt ontvangen of in een (gehuurde) ruimte elders, alles is mogelijk. Alles valt of staat met de juiste kennis en een perfecte voorbereiding.

De tarot beroepsopleiding is geschikt voor iedereen. Ook als u zelf nog geen ervaring heeft met tarot, kan ik u toch opleiden tot tarot professional. Uiteraard zult u in dat geval bij het begin moeten beginnen en meer lessen nodig hebben dan een student die al meer ervaren is.

De tarot  beroepsopleiding volgt u individueel.

 

Tarieven tarot beroepsopleiding

Het lesgeld bedraagt € 75,00 per uur excl. BTW.

De hoeveelheid lessen die u nodig heeft voor u uw eigen praktijk kunt starten bepalen we samen in overleg.

Wat de tarot beroepsopleiding  inhoudt leest u >HIER.

Heeft u al een keuze kunnen maken en wilt u zich aanmelden? Dit kan via het contactformulier op deze website of via de mail: info@nathalie-kriek.nl

 

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.

VIP Tarot >HOME