Tarot cursus voor beginners

tarot cursus voor beginners

Deze tarot cursus is vooral geschikt voor beginners. In tien lessen van twee uur behandelen we alle tarot kaarten en leert u direct ook de vier meest gebruikte tarot legpatronen. Wanneer u deze cursus heeft afgerond, weet u alles om op eigen kracht verder te kunnen.

Mijn ervaring als onderwijsassistent waarbij ik moeilijk lerende kinderen de leerstof op spelenderwijze diende uit te leggen, komt mij nu bij het lesgeven in tarot uitstekend van pas.

Alleen voor de klassikale cursus staan de data en de tarieven vast. Voor alle overige cursussen geldt: afspraken in overleg en tarieven op basis van het aantal deelnemers.

Iedereen vanaf ca. 13 jaar (mits begeleid door een ouder of verzorger) is in staat om deze cursus te volgen en ook daadwerkelijk succesvol af te ronden! Ook moeders en dochters (en/of vaders en zoons) kunnen dus gezellig meedoen!

In de salon heb ik plek voor maximaal vier personen.

In tijden van corona zal tussen de cursisten een transparant scherm geplaatst worden van aluminium en polycarbonaat.

Is er sprake van algehele lockdown of woont u te ver weg van de salon? In dat geval kunt u terecht bij de online tarotschool.

Wat kunt u van deze cursus verwachten? Scrollt u nog even verder voor de complete beschrijving van de cursus per les en wat dit u gaat kosten.

Inhoud van de tarot cursus voor beginners

Deze uitgebreide tarot cursus bestaat uit tien lessen van twee uur. De lessen worden eens per week gegeven en vinden plaats in mijn knusse Tarot Salon in Krommenie.

Wat kunt u van de lessen verwachten?

Eerste les

Beknopt leg ik u het verschil uit tussen de kleine en grote arcana en gaan we direct van start. We beginnen met de eerste serie van de kleine arcana; de Zwaarden serie. We leren de Zwaarden kaarten 1 t/m 10 in razend tempo uit ons hoofd volgens de VIP-Tarot in het kort-methode. Deze eerste les kunt u direct beginnen met het oefenen van uw eerste kaartleggingen. Zo snel kan het gaan!

Tweede les

De tweede les komt de Staven serie aan de beurt. We leren Staven 1 t/m 10 op dezelfde manier als de Zwaarden serie en gaan ook hier weer direct aan de slag met echte tarot kaartleggingen, zowel voor uzelf als voor uw medecursisten. Leren en lachen gaan hier prima samen.

Derde les

De derde les ‘doen’ we de tien Bokalen kaarten. Wederom leren we deze in sneltreinvaart middels de VIP tarot in het Kort methode. We zijn nu al bijna op de helft van alle 78 tarotkaarten en het kost u niet de minste moeite. Ook deze les wordt er veelvuldig geoefend met het kaartleggen voor uzelf én voor elkaar.

Vierde les

Tijdens de vierde les leren we de laatste serie van de kleine arcana: de Pentakels serie. U kunt nu al redelijk snel en gemakkelijk de kaarten duiden tijdens uw eigen korte tarot readings. Doorgaans staan de meeste cursisten op dit punt versteld van hun eigen kunnen. Dit is het moment waarop  het tarot lezen er alleen maar leuker en interessanter op wordt.

Vijfde les

De hofkaarten zijn aan de beurt. De meest pittige les van de hele cursus, maar samen komen we hier doorheen! Ook deze les wordt er flink geoefend met de kaarten en wordt er weer op speelse wijze voor elkaar ‘ge-read‘.

Zesde les

De eerste helft van de Grote Arcana; super leuk voor iedereen! De tarot readings die we voor elkaar doen worden diepzinniger en serieuzer.

Zevende les

De tweede helft van de Grote Arcana. Aan het einde van deze les kent u alle 78 tarotkaarten uit het hoofd en kunt u tijdens het doen van uw readings het complete tarotdeck gebruiken.

Achtste les

Deze les gebruiken we om alle betekenissen van de tarotkaarten nog even te herhalen, om vervolgens onze eerste echte volwaardige tarotreading te doen middels een wel zeer interessant tarot legpatroon met zeven kaarten.

Negende les

Tijdens de negende les leer ik u een ander tarot legpatroon dat voor alle vragen geschikt is. Nu leert u ook hoe u de basisbetekenissen van de tarotkaarten op diverse vragen over uiteenlopende onderwerpen kunt toepassen. Elke cursist krijgt deze les het antwoord op een vraag en doet op zijn beurt een reading voor een andere cursist.

Tiende les

We leren het meest belangrijke legpatroon in Tarotland en… krijgen aan het einde van deze les het VIP tarot certificaat uitgereikt. Uiteraard met een klein cadeautje erbij; dat hebben jullie wel verdiend!

Kosten tarot cursus voor beginners

De kosten van de complete tarot cursus ( in totaal 20 lesuren) hangt af van met hoeveel personen u deze cursus volgt.

privé les:

€ 1500,00

twee personen:

€ 750,00  pp

drie personen:

€ 500,00 pp

vier personen:

€ 375,00  pp

Het enige dat u zelf dient aan te schaffen is het cursusboekje en een pakje Rider Waite Tarotkaarten.

Wanneer u op de link naar de tarotkaarten klikt, ziet u diverse uitvoeringen van de Rider Waite kaarten. Van het ene deck zijn de kleuren feller, het andere deck bevat een grotere maat kaarten, etc.

Het maakt niet uit welke u kiest, dit is een kwestie van smaak.  Wel is het voor de cursus belangrijk dat u een tarotdeck kiest dat is gebaseerd op de Rider Waite symboliek.

Elk pakje kaarten van de Rider Waite is dus goed. Bij twijfel kunt u me natuurlijk altijd even mailen op: info@nathalie-kriek.nl

Is VIP Tarot echt aleen voor VIPS?

Jazeker. En ja, hier valt u ook onder!

Iedereen die bij mij een tarot consult of tarot cursus boekt, wordt behandeld als VIP en krijgt alle aandacht die hij of zij verdient en nodig heeft.

Immers, iedereen is bijzonder op zijn eigen manier, iedereen is belangrijk! Dus krijgt iedereen bij mij een speciale behandeling, niemand uitgezonderd!

Wilt u meer informatie opvragen of wilt u zich aanmelden?

Dit is mogelijk via:

 

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.

 

 

VIP Tarot cursus >HOME

VIP Tarotschool >HOME

VIP Tarot >HOME