Tarot diploma/examen feestje

tarot examen feestje

Is uw dochter geslaagd voor haar diploma en wilt u haar verrassen met een tarot diploma/examen feestje waarbij zij en haar vriendinnen allerlei vragen mogen stellen over hun vervolgopleiding, werk, liefde, vriendschap, vakantie en de rest? Ik kom hen graag entertainen met echte girly tarotkaarten.

Het tarot examenfeestje is geschikt voor groepjes tot en met acht personen (meer personen mogelijk in overleg). Gemiddeld neem ik graag voor iedereen minimaal 15 min. de tijd. Bij een groep van acht personen is een boeking van twee uur dan ook zeer aan te raden. Dit wordt een avond die ze niet snel zullen vergeten!

Het tarotfeestje gaat van start met een speelse introductie van de kaarten waarbij elke aanwezige een korte (gekke of serieuze) vraag mag stellen en één tarotkaart mag trekken.

Elke dame krijgt hierbij ook een persoonlijk advies voor de komende drie maanden. Vaak gaat deze eerste ronde al gepaard met veel hilariteit en herkenning, vooral wanneer de vriendinnen elkaar al goed kennen.

Vervolgens krijgt iedereen tien minuten de tijd om bij mij aan tafel één of twee (afhankelijk van de tijd) persoonlijke gerichte vraag te stellen over vriendschap, liefde, financiën, werk, welzijn, of wat ze maar willen weten.

Wanneer het diplomafeestje voorbij is en ik weer op huis aan ga, krijgen de meisjes van mij allemaal nog een kleine verrassing met een persoonlijke boodschap.

Kosten tarot diploma/ examen feestje

Alle tarot party’s zijn per uur of per half uur te boeken (met een minimum van één uur).

De kosten voor een tarot party bij u thuis bedragen € 150,00 per uur of € 75,00 per half uur. Dit is  inclusief 21% BTW.  

nb. Wanneer u voor drie uur een VIP Tarot diplomafeestje boekt, gelden de volgende tarieven:

eerste uur:

€ 150,00

tweede uur:

€ 125,00

derde uur:

€ 100,00

 

Binnen Zaanstad: GEEN reiskostenvergoeding!

Krommenie | Assendelft | Wormerveer | Westzaan | Koog aan de Zaan | Zaandijk | Zaandam

Buiten Zaanstad: € 0,38 p/km vanaf het moment dat ik Zaanstad verlaat.

Lijkt het u leuk om een tarotparty te organiseren maar heeft u thuis niet echt de ruimte voor een feestje of vindt u het gewoon leuker om dit op locatie te doen, bent u van harte welkom in mijn VIP tarot Salon.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? U kunt mij bereiken middels het contactformulier op deze website of via: info@nathalie-kriek.nl

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.

Zie ook:

 

Algehele lockdown? Of woont u ver van de salon of ver van uw vriendinnen? Wat dacht u van een tarotparty via Zoom?

 

VIP Tarot partyservice >HOME

VIP Tarot >HOME