Tarot droomduiding

tarot droomduiding

Uniek is de tarot droomduiding. Voor als u naast een droomverklaring ook een aanvullend advies wenst op basis van de tarotkaarten. De tarot droomduiding is een diepgaande combinatie van droompsychologie en tarot.

Wanneer u een droom heeft waar u graag de betekenis van wilt weten of een telkens terugkerende droom heeft waarvan u benieuwd bent waarom u dit steeds droomt, doe ik eerst voor u een droomverklaring.

Nadat ik de droomverklaring voor u heb gedaan en het verslag voor u heb uitgewerkt, doe ik met de  de tarotkaarten een speciale droomlegging waaruit een passend advies komt met betrekking tot uw droom.

De tarot droomduiding vertelt u o.a.

  • Waarom u deze droom hebt
  • Wat er op de achtergrond meespeelt
  • Waar uw droom u onbewust voor waarschuwt
  • Wat het onderliggende advies van uw droom is

Uiteraard gebruik ik voor deze tarotlegging een speciaal droom tarot deck; de Mystic Dreamer Tarot.

Tarief tarot droomduiding

Droomuitleg plus Mystic Dreamer droomconsult

€ 70,00 inclusief 21% BTW.

Uiteraard vind ik het belangrijk dat het consult de antwoorden op uw vragen bevat. Om deze reden wordt u dan ook ruimschoots in de gelegenheid gesteld om hierop te reageren. Bij de prijs van het email tarot consult zijn twee e-mails (twee van u en twee van mij) bij wijze van wederzijdse feedback inbegrepen.

Wilt u uw droom insturen, een afspraak maken of meer informatie? U kunt mij bereiken middels het contactformulier op deze website of via: info@nathalie-kriek.nl

 

Cadeau idee

Een tarot consult is ook een mooi cadeau om te geven.

Interesse? Klik voor meer informatie op de cadeaubon.

 

 

 

 

 

 

Tarot consulten >HOME

VIP Tarot >HOME

 

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.